Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Magis Tavolo XZ3 - Tafel

Vanaf € 845,00
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Magis Tavolo XZ3 - Tafel is in 2003 ontworpen door Andries & Hiroko van Onck voor het Magis label.

Een speciaal tintje De Tavolo XZ3 tafel van Magis is een extravagant stalen onderstel dat verkrijgbaar is in chroom of wit gelakt. De metalen pootjes zijn aan de onderzijde bekleed met kunststof ter bescherming van de vloer. Het Tavolo XZ3 MDF-tafelblad is bedekt met een witte polymeerfilm.

In onze online winkel is Tavolo XZ3 tafel van Magis verkrijgbaar in een ronde versie met een diameter van 120 cm of in een rechthoekige versie met afmetingen van 200x90 cm - gedetailleerde informatie is beschikbaar onder "Beschikbare producttypes".

De Magis Tavolo XZ3 tafel, 74 cm hoog , is zeer veelzijdig. U kunt hem gebruiken als een moderne tafel voor uw keuken of eetkamer of uw kantoor of vergaderruimte Tavolo XZ3 decoreren.

In onze online winkel vindt u ook vele andere eettafels en stoelen (zelfs inbegrepen) van de Italiaanse fabrikant Magis !
Meer informatie
MerkMagis
AfmetingenLengte:
· 200x90x74cm lxbxh: 200cm
· H 74cm / Ø 120cm: 0cm
Breedte:
· 200x90x74cm lxbxh: 90cm
· H 74cm / Ø 120cm: 0cm
Hoogte: 74cm
Doorsnee:
· 200x90x74cm lxbxh: 0cm
· H 74cm / Ø 120cm: 120cm
OntwerperAndries van Onck | Hiroko van Onck
HerkomstItalië

Over het merk

Elegant, creatief, vernieuwend – en af en toe behoorlijk iconisch. Dat zijn de grenzeloze ontwerpen van Magis. Kwaliteit en creativiteit zijn belangrijke aspecten en door de technologische verfijning in het ontwerpproces ontstaan de meest bijzondere designmeubels. Om de visie van Magis inhoud te geven, wordt samengewerkt met grote internationale ontwerptalenten als onder andere Jasper Morrison, Ronan & Erwan Bouroullec, Marcel Wanders, Philippe Starck en vele anderen.