Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Artisan Luc eettafel (eikenhout)

Vanaf € 3.565,00

Het team van Regular Company tekende de Luc eetkamertafel voor Artisan. De vorm is een moderne ovaal die veel plek biedt aan de gebruiker. Zo'n ovale tafel voegt zich makkelijk in de ruimte en lijkt kleiner dan hij in werkelijkheid is. 

Levertijd 14 weken
Persoonlijk bezorgd en gemonteerd door onze eigen monteurs.

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Uitvoering van de Luc eetkamertafel

Het blad van de Artisan Luc eetkamertafel heeft een stoere dikte van 4 centimeter massief eikenhout. Door die maat is hij stabiel en kan hij tegen een stootje. Het tafelblad is verjongd naar ongeveer 8 milimeter aan de rand en daardoor ziet de Luc er niet zwaar uit. De sculpturale poten staan iets onder een hoek voor extra stabiliteit. De verbinding van de tafelpoten en het tafelblad laat het vakmanschap zien van de meubelmakers van Artisan. De poten zijn niet demonteerbaar maar vast verlijmd. 

Ecologische kap

Het hout voor de Luc van Artisan komt uit de bossen in de buurt van de fabriek. De bomen worden ecologisch verantwoord geteeld en gekapt. 

De vorm

Een spits ovaal heeft 'ei-vormige' einden. Een rond ovaal is wanneer je een cirkel doorsnijd en die verlengd. Bij een moderne ovaal is er een mix van een ovaal en een bootsvorm.

Meer informatie
MerkArtisan
Lengte (cm)165 / 185 / 205 / 225 /245 / 265 cm.
Breedte (cm)110 / 120cm
Hoogte (cm)76 cm
OntwerperRegular Company
HerkomstBosnië

Over het merk

Artisan is voortgekomen uit de traditionele houtbewerkingswinkel Ćostović, die al zijn liefde voor hout en 50 jaar ervaring in houtverwerking erin heeft overgebracht.

Artisan is gespecialiseerd in de handmatige productie van meubelen van hoge kwaliteit gemaakt van massief hout, en deze nadruk op handmatig, ambachtelijk werk is wat ons onderscheidt.

Ze deden hun eerste ervaringen op door meubels te maken voor Nederlandse en Britse ontwerpers en startten in 2007 hun eigen eerste collectie in samenwerking met de regionale ontwerpers.

Sindsdien is het hun doel om de filosofie te bevestigen die hen leidt bij elke collectie, elk stuk hout, met de visie van elke ontwerper en ijverige vakmensen.