Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Artisan Pasha eettafel (notenhout)

Vanaf € 1.845,00

De Pasha eetkamertafel van Artisan heeft 4 verschillende poten. Dat geeft hem een bijzondere twist. Het maakt de tafel, niet doorsnee, artistiek. Heb je liever alle poten gelijk, dat kan ook kies dan een van de 4.

Levertijd 14 weken
Persoonlijk bezorgd en gemonteerd door onze eigen monteurs.

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Over de ontwerper van de Pasha eetkamertafel van Artisan

Zoran Jedrejčić

Een industrieel ontwerper uit Split met Italiaanse achtergrond. Na zeven jaar vruchtbare samenwerking met Ettore Sottsass opende hij zijn eigen designstudio in Milaan en onlangs nog een in Belgrado. Hij heeft ontworpen voor vele wereldmerken 3M, Dada Cucine, Fratelli Guzzini, Molteni&C, Nambe', Segis, en anderen. Hij heeft bijna alle designprijzen gewonnen, en zijn werken zijn tentoongesteld in beroemde musea zoals MAK Wien, ICA Boston, MoMA NY, Ozone Centre Tokyo, enz.

Meer informatie
MerkArtisan
Hoogte (cm)76cm
OntwerperZoran Jedrejčić
HerkomstBosnië

Over het merk

Artisan is voortgekomen uit de traditionele houtbewerkingswinkel Ćostović, die al zijn liefde voor hout en 50 jaar ervaring in houtverwerking erin heeft overgebracht.

Artisan is gespecialiseerd in de handmatige productie van meubelen van hoge kwaliteit gemaakt van massief hout, en deze nadruk op handmatig, ambachtelijk werk is wat ons onderscheidt.

Ze deden hun eerste ervaringen op door meubels te maken voor Nederlandse en Britse ontwerpers en startten in 2007 hun eigen eerste collectie in samenwerking met de regionale ontwerpers.

Sindsdien is het hun doel om de filosofie te bevestigen die hen leidt bij elke collectie, elk stuk hout, met de visie van elke ontwerper en ijverige vakmensen.