Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Belux U-Turn LED hanglamp

Vanaf € 582,00
Levertijd 2-3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Belux U-Turn LED hanglamp is ontworpen door Michel Charlot voor het Zwitserse ontwerpbureau Belux .

De Belux U-Turn LED hanglamp is gemaakt van aluminium en staal en bestaat uit een kabel met daaronder een schijf met een diameter van 14,3 cm. Deze lamp past op een ledlamp van 13 W. Deze hanglamp is perfect te plaatsen boven eettafels, keukenwerkbladen of vergadertafels. Zeker wanneer je meerdere items naast elkaar hangt creëer je een moderne en stijlvolle sfeer.

De Zwitserse ontwerper Michel Charlot studeerde Industrieel Ontwerpen aan de Ecole Cantonale d'Art de Lausanne. Na zijn afstuderen kreeg hij de kans om voor niemand minder dan Jasper Morrison te werken in Londen, Parijs en Tokio. Sinds 2011 heeft hij zijn eigen ontwerpstudio in de Zwitserse stad Basel, waar hij voor verschillende opdrachtgevers diverse designproducten ontwerpt. Tegenwoordig doceert hij ook Industrieel Ontwerpen aan universiteiten in zowel Zwitserland als Japan. Na zijn afstuderen kreeg hij de kans om voor niemand minder dan Jasper Morrison te werken in Londen, Parijs en Tokio. Sinds 2011 heeft hij zijn eigen ontwerpstudio in de Zwitserse stad Basel, waar hij voor verschillende opdrachtgevers diverse designproducten ontwerpt. Tegenwoordig doceert hij ook Industrieel Ontwerpen aan universiteiten in zowel Zwitserland als Japan. Met de U-bocht heeft hij de Design Preis Schweiz en de Swiss Federal Design Award gewonnen.

Bekijk ook de andere modellen uit de U-turn collectie van Belux bij Ambientedirect en bestel je eigen hanglamp of een ander design object .. Met de U-bocht heeft hij de Design Preis Schweiz en de Swiss Federal Design Award gewonnen.

Bekijk ook de andere modellen uit de U-turn collectie van Belux bij Ambientedirect en bestel je eigen hanglamp of een ander design object ..
Meer informatie
MerkBelux
AfmetingenLengte: ca. 0cm
Hoogte: ca. 3.8cm
Doorsnee: 14.3cm
Kabellengte: 300cm
Lengte ophangpunt: 300cm
Doorsnee baldakijn: 15.7cm
Doorsnee lampenkap: 14.3cm
OntwerperMichel Charlot
HerkomstZwitserland

Over het merk

De verlichting van Belux is niet zomaar verlichting en is alles behalve alledaags. Voor mensen die écht iets unieks in huis willen, is de verlichting van Belux ideaal. Daarnaast is de verlichting van Belux altijd een groot succes geweest. De Belux Economy lampen voor kantoren waren in 1992 een antwoord op de wereldwijde vastgoedcrisis. Vier jaar later bewezen de energiebesparende Up Down lampen van designer Reto Schöpfer hun stijlvolle meerwaarde in wooninterieurs. Belux is voornamelijk beroemd om de Mama Cloud hanglamp, een ontwerp van Frank Gehry. De door Matteo Thun ontworpen Arba vloerlamp uit de Arba-collectie is een toonbeeld van innovatieve, industriële verlichting.