Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith DiscO LED plafondlamp

Vanaf € 960,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Catellani & Smith DiscO LED plafondlamp is ontworpen door Enzo Catellani voor het merk Catellani & Smith .

De originele versie van deze bijna futuristisch ogende moderne Catellani & Smith DiscO LED plafondlamp was rond en voorzien van halogeenverlichting. Nieuw in 2020 zijn de ovale vorm die meer licht verspreidt en de nieuwste led-technologie voor nog betere lichtkwaliteit, breking en reflectie.

Een ovale metalen schijf, met onderaan een conisch detail, is verbonden met een halfopen cilindrisch element eronder van gepolijst aluminium. Hierin is de hoogwaardige en energiezuinige ledlamp geplaatst. Het naar boven gerichte licht van de Catellani & Smith DiscO LED plafondlamp breekt en weerkaatst van de schijf en verspreidt zich zo indirect en aangenaam in de ruimte zonder te verblinden. Ook overdag is deze lamp een artistieke blikvanger.

De Catellani & Smith DiscO LED plafondlamp is 75 cm lang, 50 cm breed en 25 cm hoog. De ingebouwde led-verlichting is extern dimbaar. Je kunt kiezen uit een glad schijfoppervlak of een handmatig aangebrachte gestructureerde bladlaag in verschillende chique metaaltinten, waardoor de weerkaatsing anders is.

In deze Catellani & Smith collectie vindt u meer spectaculaire en opvallende lampen met reflectie en breking. Dit merk biedt ook een bijzondere collectie tuinlampen.

In deze Catellani & Smith collectie vindt u meer spectaculaire en opvallende lampen met reflectie en breking. Dit merk biedt ook een bijzondere collectie tuinlampen.
Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenBreedte: 75cm
Hoogte: 25cm
Diepte: 50cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.