Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Lederam C150 LED plafondlamp

Vanaf € 595,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Catellani & Smith Lederam C150 LED plafondlamp is ontworpen door Enzo Catellani voor zijn eigen designlabel Catellani & Smith .

De Italiaanse ontwerper Enzo Catellani besloot in 1989 om zijn eigen lampen te maken om te gaan produceren. Hij noemde zijn bedrijf naar zijn vader Carlo en naar zijn renpaard, Logan Smith. Naast ruiter is Catellani vooral een meester in het manipuleren met licht. De natuur is zijn grootste inspiratiebron. Dit leidt tot opmerkelijke lampontwerpen, die opvallen door hun grillige structuren, de toepassing van natuurlijk licht en hun vaak monumentale karakter.

De Catellani & Smith Lederam C150 LED plafondlamp maakt deel uit van de Lederam lampencollectie. De lampen uit deze collectie onderscheiden zich door hun asymmetrische vorm. Dit wordt bij deze plafondlamp veroorzaakt door de manier waarop de diffuser op de lampenkap is gemonteerd. De lamp valt op door zijn imposante lampenkap, met een diameter van 50 cm. De diffusor is bevestigd aan een 26 cm lange staaf die schuin vanuit het midden van de lamp komt. Het licht wordt weerkaatst door de diffusor tegen de lampenkap. Dat geeft een opvallend licht. De Catellani & Smith Lederam C150 LED plafondlamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurcombinaties en is een stijlvol sieraad aan het plafond in ieder interieur. De diffusor is bevestigd aan een 26 cm lange staaf die schuin vanuit het midden van de lamp komt. Het licht wordt weerkaatst door de diffusor tegen de lampenkap. Dat geeft een opvallende lichte glans. De Catellani & Smith Lederam C150 LED plafondlamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurcombinaties en is een stijlvol sieraad aan het plafond in ieder interieur.
Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenHoogte: 26cm
Doorsnee: 50cm
Doorsnee baldakijn: 9cm
Doorsnee lampenkap: 50cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.