Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Lederam Manta S1 LED hanglamp

Vanaf € 980,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Lederam Manta S1 LED hanglamp

De opvallende Catellani & Smith Lederam Manta S1 LED hanglamp is ontworpen door Enzo Catellani voor de Italiaanse fabrikant Catellani & Smith .

Twee beweegbare aluminium schijven hangen aan een metalen staaf boven elkaar aan een verstelbare draad. De bovenkant heeft een prachtig gebogen vorm met aan de onderkant een luxe glanzende of metallic coating. Je kunt spelen met direct en indirect led-licht. De dimbare lichtbron wordt meegeleverd.

De Catellani & Smith Lederam Manta S1 LED hanglamp is een mooi voorbeeld van de artistieke creativiteit van Catellani, die graag experimenteert met vormen, materialen en licht. Hij haalt zijn inspiratie bijvoorbeeld uit hemellichamen.

Sinds 1989 bedacht Enzo Catellani al zijn verfijnde avant-gardistische ontwerpen zelf en laat ze handmatig uitvoeren door ervaren vakmensen. Hierdoor haal je een uniek kunstwerk in huis. De lichtontwerper heeft inmiddels een internationale status en is betrokken bij prestigieuze verlichtingsprojecten.

De hoogte van de bovenste schijf is 30cm hoog en de diameter is 60cm, de onderste schijf is 17cm in diameter. De draadlengte is 120 cm.

Deze hanglamp is bij Gerritsma Interieur verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten. In de Lederam serie vind je ook een bijpassende wandlamp, plafondlamp, tafellamp en vloerlamp.

Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenHoogte: 30cm
Doorsnee: 60cm
Kabellengte: 120cm
Doorsnee baldakijn: 9cm
Doorsnee lampenkap: 60cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië
Downloads

Meer lezen over dit product of merk? We hebben hieronder wat nuttige bestanden verzameld.

Soort Bestand Downloaden
pdf Catellani&Smith Lederam Manta S1 datasheet Downloads

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.