Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Lederam C2 LED plafondlamp

Vanaf € 830,00

De Lederam C2 LED plafondlamp is dimbaar met een fasedimmer voor LED lampen (zie info).

Dimmer is niet meegeleverd.

Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Catellani & Smith Lederam C2 LED plafondlamp is ontworpen door Enzo Catellani voor de Italiaanse ontwerpstudio Catellani & Smith .

De Lederam C2 - Plafondlamp maakt deel uit van de Lederam serie die bestaat uit wandlampen, plafondlampen en tafellampen in dezelfde stijl. Deze designlamp bestaat uit twee rechte staven met elk een ronde lampenkap met een diameter van 17 cm. De Italiaan Enzo Catellani was een kapper met een eigen kapsalon voordat hij zijn carrière als ontwerper begon. Als eigenaar van een kleine lampenwinkel begon hij met eigen handen verlichting te ontwerpen. Toen een Duitse lampenfabrikant zijn ontwerp van de Turciu in productie nam, werd zijn naam voor altijd gemaakt in de designwereld. In 1989 richtte hij zijn eigen ontwerpstudio op genaamd Catellani & Smith . Hij nam de tweede helft van de bedrijfsnaam over van zijn eigen renpaard: Logan Smith. De ontwerpen van Enzo Catellani beginnen altijd in zijn atelier waar hij volledig experimenteert met materialen en het effect van licht en schaduw in de ruimte.
Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenBreedte: 45cm
Hoogte: 43cm
Doorsnee: 17cm
Doorsnee baldakijn: 7cm
Doorsnee lampenkap: 17cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië
Downloads

Meer lezen over dit product of merk? We hebben hieronder wat nuttige bestanden verzameld.

Soort Bestand Downloaden
pdf Catellani & Smith informatie over dimmen Downloads

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.