Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Macchina Della Luce C LED hanglamp

Vanaf € 3.545,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Macchina Della Luce C hanglamp

De Italiaanse ontwerper Enzo Catellani is het creatieve brein van de firma Catellani & Smith, genoemd naar Enzo's vader en zijn favoriete paard Logan Smith. Elke lamp van Enzo Catellani wordt gekenmerkt door minutieus handwerk en een sprookjesachtig en futuristisch design. Dit is duidelijk te zien in de Macchina Della Luce lijn, waartoe deze hanglamp behoort.

De Macchina Della Luce C bestaat uit drie platen. De grootste met een doorsnede van 120cm, de middelste 80cm en de onderste tevens kleinste met een doorsnede van 50cm. 

De LED units hebben een vermogen van 24W en 18W,  die weerkaatsen op hun oppervlak. Dit zorgt voor mooi indirect licht wat perfect in een modern ingerichte woonkamer of een chique zakelijke omgeving past. 

Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenLengte: 145cm
Doorsnee: 120cm
Kabellengte: 145cm
Doorsnee baldakijn: 21cm
Doorsnee lampenkap: 120cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië
Downloads

Meer lezen over dit product of merk? We hebben hieronder wat nuttige bestanden verzameld.

Soort Bestand Downloaden
pdf Productoverzicht Macchina della luce Downloads
pdf Modeloverzicht Macchina della Luce LED 2 Downloads
pdf Montagehandeiding Macchina della Luce LED Downloads

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.