Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Macchina Della Luce D LED hanglamp

Vanaf € 4.065,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Macchina Della Luce D LED hanglamp

De Catellani & Smith Macchina Della Luce D LED hanglamp is een opvallend en artistieke lamp dat zowel functionaliteit als esthetiek combineert. Ontworpen door Enzo Catellani, belichaamt deze hanglamp de verfijnde ambachtelijke kwaliteit en innovatieve benadering van het Italiaanse verlichtingsmerk Catellani & Smith.

Naast zijn functionele aspect is de Macchina Della Luce D ook een echt kunstwerk. De handgemaakte afwerking en de aandacht voor detail tonen het vakmanschap en de passie van de ontwerper. Het metalen frame kan in verschillende afwerkingen worden gekozen, waardoor de lamp een gepersonaliseerde uitstraling krijgt die past bij de stijl van de ruimte.

De hanglamp bestaat uit vijf platen, de grootste met een doorsnee van maar liefst 120cm. Daaropvolgend zijn de doorsnedes 80cm, 50cm, 30cm en 18cm.

Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenLengte: 145cm
Doorsnee: 120cm
Kabellengte: 145cm
Doorsnee baldakijn: 21cm
Doorsnee lampenkap: 120cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië
Downloads

Meer lezen over dit product of merk? We hebben hieronder wat nuttige bestanden verzameld.

Soort Bestand Downloaden
pdf Productoverzicht Macchina della luce Downloads
pdf Modeloverzicht Macchina della Luce LED 2 Downloads
pdf Montagehandeiding Macchina della Luce LED Downloads

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.