Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Macchina Della Luce E LED hanglamp

Vanaf € 1.735,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Macchina Della Luce E LED hanglamp

De Catellani & Smith Macchina Della Luce E LED hanglamp is een opvallend en verfijnde lamp die de perfecte balans tussen functionaliteit en artistieke expressie belichaamt. Met zijn unieke ontwerp en gebruik van moderne LED-technologie brengt deze hanglamp een vleugje elegantie en verfijning in elke ruimte.

De Macchina Della Luce E LED hanglamp is gemaakt door Catellani & Smith, een gerenommeerd Italiaans verlichtingsbedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en vakmanschap. Deze specifieke lamp is een uitstekend voorbeeld van hun creatieve benadering van verlichting.

Het meest opvallende kenmerk van de Macchina Della Luce E hanglamp is zijn unieke vormgeving, die doet denken aan een complex mechanisch apparaat. De lamp bestaat uit een metalen frame met een reeks gebogen en draaibare armen, die elk zijn uitgerust met kleine LED-lichtbronnen. De combinatie van de zorgvuldig gepositioneerde LED's en de beweegbare armen zorgt voor een prachtig spel van licht en schaduw.

Naast zijn indrukwekkende functionaliteit is de Macchina Della Luce E ook een prachtig kunstwerk op zich. Het metalen frame en de delicate vormgeving geven de lamp een sculpturale uitstraling, waardoor hij een blikvanger wordt in elke ruimte. Of de lamp nu aan of uit staat, hij voegt een vleugje verfijning en stijl toe aan het interieur.

De doorsnedes van de verschillende platen zijn: 50cm, 30cm en 18cm.

Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenLengte: 145cm
Doorsnee: 50cm
Kabellengte: 145cm
Doorsnee baldakijn: 21cm
Doorsnee lampenkap: 50cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië
Downloads

Meer lezen over dit product of merk? We hebben hieronder wat nuttige bestanden verzameld.

Soort Bestand Downloaden
pdf Productoverzicht Macchina della luce Downloads
pdf Modeloverzicht Macchina della Luce LED 2 Downloads
pdf Montagehandeiding Macchina della Luce LED Downloads

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.