Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

ClassiCon Day Bed Grand bedbank leer

Vanaf € 9.300,00

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

ClassiCon Day Bed Grand bedbank leer is ontworpen door Eileen Gray en opnieuw uitgebracht door de fabrikant ClassiCon .

Eileen Gray was een Britse ontwerper en architect en een van de grondleggers van het modernisme, dat zie je duidelijk aan deze stijlvolle ligstoel. Het ontwerp van deze bank dateert uit 1925 en is decennia later nog steeds geliefd. Een tijdloos ontwerp waarin staal en hoogwaardig leer een prachtige synthese vormen, zou je nu het kenmerk van "industrial chic" moeten geven. ClassiCon Day Bed Grand bedbank leer is 200 cm lang en 90 cm breed. Door een tweede kussen als rugleuning te gebruiken, krijgen we een diepe bank met een zithoogte van 43 cm. Als je hem als bed gebruikt, is de hoogte 60 cm. Het glanzend verchroomde roestvrijstalen frame contrasteert mooi met de lederen bekleding. Het is dit contrast dat het leer een nog luxere uitstraling geeft. Dikke en comfortabele zithoek met een frame aan de binnenkant van beukenhout van de hoogste kwaliteit. De vulling bestaat uit polyurethaanschuim versterkt met polyestervezels. Deze combinatie garandeert veerkracht en maatvastheid, zelfs na jarenlang dagelijks gebruik.

Met Day Bed Grand? Leren bank u komt nooit zonder slaapplaatsen te zitten. Deze ligstoel is ook geschikt voor kleine bewoners. De vulling bestaat uit polyurethaanschuim versterkt met polyestervezels. Deze combinatie garandeert veerkracht en maatvastheid, ook na jarenlang dagelijks gebruik.

Met Day Bed Grand? Leren bank U komt nooit zonder slaapplaatsen te zitten. Ook voor kleine bewoners is deze ligstoel zeer geschikt.
Meer informatie
MerkClassiCon
AfmetingenBreedte: 200cm
Hoogte: 60cm
Diepte: 90cm
Zithoogte: 43cm
Hoogte rugleuning: 60cm
OntwerperEileen Gray
HerkomstDuitsland

Over het merk

ClassiCon werkt samen met een aantal grote namen uit de wereld van het industrieel ontwerpen en architectuur. Namen zoals Lyndon Neri, Rosanna Hu, Konstantin Grcic en Stephan Braunfels staan dan ook nauw verbonden met het merk. De firma heeft vooral een speciale band met de in 1976 overleden Eileen Gray. Eileen Gray was een van de Britse grondleggers van de modernistische beweging in de architectuur. ClassiCon heeft het alleenrecht op een aantal van haar tijdloze ontwerpen en heeft deze opnieuw uitgebracht. Een mooi voorbeeld hiervan is de opvallende Bibendum fauteuil die oorspronkelijk in 1929 werd gecreëerd.