Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

ClassiCon Selene hanglamp koper

Vanaf € 659,00

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

ClassiCon Selene hanglamp koper is ontworpen door Sandra Lindner voor de Duitse designproducent ClassiCon .

ClassiCon Selene hanglamp koper bestaat uit een transparante bol van geblazen glas en metaal. Deze designlamp is verkrijgbaar in 5 maten met diameters van 20 tot 45 cm. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor één grote bal die een zichtbare plaats inneemt boven je salontafel, of je kunt ballen van verschillende afmetingen met elkaar verbinden door ze naast elkaar te hangen. Het armatuur is aangepast aan een standaard E27 / 60W gloeilamp.

De Duitse ontwerper Sandra Lindner is afgestudeerd in het beroep van industrieel ontwerper en studeerde ook architectuur. In 1996 opent hij de ontwerpstudio Lindner im Norden. Sandra Lindner is gespecialiseerd in metaal- en textielverwerking. Houdt van ontwerpen uit één stuk. Dit herkenbare principe komt min of meer tot uiting in de meeste van haar werken. In 2007 kende Elle Decoration haar de titel van Novice of the Year toe en ontving ze de Elle Decoration Newcomer Award.

Gerritsma Interieur biedt exclusieve designproducten voor woning- en kantoorinrichting. Hier vind je ontwerpen van topdesigners en grote designmerken. In 2007 kende Elle Decoration haar de titel van Novice of the Year toe en ontving ze de Elle Decoration Newcomer Award.

Gerritsma Interieur biedt exclusieve designproducten voor woning- en kantoorinrichting. Hier vind je ontwerpen van topdesigners en grote designmerken.
Meer informatie
MerkClassiCon
AfmetingenDoorsnee:
· Selene hanglamp koper Ø20cm: 20cm
· Selene hanglamp koper Ø25cm: 25cm
· Selene hanglamp koper Ø30cm: 30cm
· Selene hanglamp koper Ø35cm: 35cm
· Selene hanglamp koper Ø45cm: 45cm
Kabellengte: 400cm
Doorsnee lampenkap:
· Selene hanglamp koper Ø20cm: 20cm
· Selene hanglamp koper Ø25cm: 25cm
· Selene hanglamp koper Ø30cm: 30cm
· Selene hanglamp koper Ø35cm: 35cm
· Selene hanglamp koper Ø45cm: 45cm
OntwerperSandra Lindner
HerkomstDuitsland

Over het merk

ClassiCon werkt samen met een aantal grote namen uit de wereld van het industrieel ontwerpen en architectuur. Namen zoals Lyndon Neri, Rosanna Hu, Konstantin Grcic en Stephan Braunfels staan dan ook nauw verbonden met het merk. De firma heeft vooral een speciale band met de in 1976 overleden Eileen Gray. Eileen Gray was een van de Britse grondleggers van de modernistische beweging in de architectuur. ClassiCon heeft het alleenrecht op een aantal van haar tijdloze ontwerpen en heeft deze opnieuw uitgebracht. Een mooi voorbeeld hiervan is de opvallende Bibendum fauteuil die oorspronkelijk in 1929 werd gecreëerd.