Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Qlocktwo

In 2010 zijn ontwerpers Marco Biegert en Andreas Funk begonnen met de productie van de iconische Qlocktwo klok, de wereldbekende klok zonder wijzers. Wat klein begon is al snel uitgegroeid tot een serieuze onderneming die wereldwijd opereert en tegenwoordig hebben al veel mensen deze exclusieve klok toegevoegd aan hun wooninterieur.

Met een Qlocktwo klok haalt u perfect vakmanschap en echte exclusiviteit in huis. De klok is mooi om te zien en komt in vrijwel alle omgevingen prachtig tot haar recht, of het nu gaat om het interieur van een modern kantoor of een klassieke woonkamer. De ontwerpers hebben dan ook niet voor niets diverse prijzen in ontvangst mogen nemen, waaronder de Red Dot Design award, de prestigieuze internationale designprijs.

Waar de Qlocktwo van Biegert & Funk oorspronkelijk begon met één formaat, zijn er nu diverse maten beschikbaar. Waar eerst alleen de Classic-variant beschikbaar was (45x45cm), is er nu ook een Touch-model (13,5×13,5cm), Large-model (90x90cm) en een extra groot model van 180x180cm. Daarnaast is het prachtige horloge ‘de Qlocktwo W’ (35x35mm) ontworpen. Vooral de komst van de Qlocktwo Watch laat zien hoe gewild, maar ook praktisch de woordklokken van Biegert & Funk zijn.

Nu 4% korting op Qlocktwo. Automatisch verrekend tijdens afrekenen.

Qlocktwo Classic (45 cm)

De Qlocktwo Classic is zowel hangend als staand te gebruiken. Verkrijgbaar in drie types, namelijk acryl, metaal of de Creator's Editions. 

metaal
€ 1585

Qlocktwo Large (90 cm)

De Qlocktwo is met zijn 90 cm de grote broer van de Classic. Verkrijgbaar in metaal en als Creator's Edition.

Qlocktwo Touch (13.5 cm)

De Touch is een hippe tafelklok met wekkerfunctie. Leuk om te hebben, krijgen of geven.

Qlocktwo W horloges

Kies uit 9 verschillende horlogekasten en 12 verschillende horlogebanden.

vanaf € 820
vanaf € 940
vanaf € 950
vanaf € 825
vanaf € 845
vanaf € 650
vanaf € 825
vanaf € 845
vanaf € 650

Nog meer...

Over Biegert & Funk

De twee vrienden Marco Biegert en Andreas Funk begonnen in 1989 te werken aan hun eerste gezamenlijke kunstproject. Zo'n 10 jaar later, in 1999, richtten de twee vrienden een bureau voor communicatie en design op. De zaak loopt goed, en tegelijkertijd gaan ze in hun vrije tijd artistiek om met het onderwerp 'tijd en bestaan'. Geleid door deze gedachten ontwikkelt het kunstproject 'Qlocktwo' zich gedurende vele jaren.

De eerste klok werd in 2009 in Stuttgard gepresenteerd.

Toen de fabriek in 2014 verhuisde naar een groter pand, ging het snel met de klokken van Biegert & Funk. Zo werd de woordklok in 2018 een cultureel bezit van de staat Württemberg en kwam de Qlocktwo Large in het staatsmuseum van Württemberg te hangen. Amper een jaar later werd de klok in woorden geclassificeerd als een object van toegepaste kunst. Door toelating tot de German Design Council behoort Qlocktwo sinds 2019 tot de 300 belangrijkste designbedrijven in Duitsland.

Vandaag de dag wordt de Qlocktwo van Biegert & Funk nog altijd met de hand vervaardigd op de bedrijfslocatie in Schwäbisch Gmünd. De kunstvoorwerpen van Marco Biegert en Andreas Funk, die meer dan 30 internationale designprijzen hebben gewonnen, fascineren en inspireren mensen over de hele wereld. Klassiek design, tijdloos en modern.