Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

De Sede DS-76 bank

€ 10.690,00
Levertijd 8 weken
Persoonlijk bezorgd en gemonteerd door onze eigen bezorgers.

Zelf samenstellen?
Dit product is op aanvraag ook verkrijgbaar in andere uitvoeringen (bijv. kleuren, afmetingen, stofsoorten). Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom.

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

De Sede DS-76 bank

De DS-76 bank werd al in 1972 ontworpen. Recent heeft de Sede hem opnieuw omarmt. Met kleine aanpassingen, is hij weer helemaal bij de tijd. De DS-76 heeft bewust een wat lossere stoffering. Zodat er plooivorming in het leder oppervlak kan ontstaan. Dat komt het comfort ten goede. Zo was het vroeger en dat is goed. 

In een handomdraai is de DS-76 veranderd in een royaal en comfortabel gasten bed. Uniek, in zijn begintijd was dit de enige bank waarbij dit mogelijk was. Een DS-76 komt het beste uit in de soepelere leersoorten. 

 

DS-76 (slaap-)bank materialen

  • opgebouwd met een basis van gespannen rubber singels op een massief beuken frame. 
  • SEDEX schuim met een zachte bovenlaag
  • In leder Select zwart
Meer informatie
MerkDe Sede
Breedte (cm)188
Hoogte (cm)75
Diepte (cm)97 als bed uitgetrokken 225cm
Ontwerperde Sede design-team
HerkomstZwitserland
Garantie3 jaar
Aantal zitplaatsen3-zits bank
Materiaal zittingLeder
Zitdiepte66
Zithoogte41

Bezoek onze De Sede showroom

Wist je dat Gerritsma Interieur een showroom van maar liefst 1700m² heeft? Bezoek onze showroom in Assen en maak kennis met De Sede en vele alle andere merken in ons assortiment. Heb je interesse in een specifiek De Sede model, en wil je die in het echt komen ervaren? Neem voor de zekerheid even contact op, zodat je zeker bent dat het model momenteel in de showroom staat.

Over het merk

De Sede is een luxe leren designmerk uit Zwitserland en staat bekend om zijn volledige toewijding aan de fabriek. Dat wil zeggen: de handarbeid. Wanneer u een liefhebber bent van Zwitserse precisie, dan kunt u de meubels van De Sede zeker waarderen. Alle meubels van De Sede worden met uiterste verfijning en perfectie van het vakmanschap gemaakt. Hierdoor kan De Sede er zeker van zijn dat alle meubels die de fabriek verlaten voldoen aan de uiterst strikte en hoge kwaliteitsnormen.

Elke vakman bij De Sede is een meester in zijn vak. Elk designmeubel wordt in een moderne fabriek geproduceerd met veel handwerk en ambachtelijke kennis. De verfijnde bekledingstechnologie met moderne materialen van schuim, gaas of watten, vereist een hoog niveau van kennis en ervaring, waardoor de meubels naar een hoger niveau getild worden.

Het vakmanschap op het hoogste niveau, de strikte kwaliteitsnormen, de maximale aandacht voor detail en de persoonlijke betrokkenheid van alle medewerkers hebben De Sede beroemd gemaakt en het pad naar de toekomst gelegd. De Sede inspireert iedereen door zijn leren designmeubelen met karakter en vakmanschap waarmee u sfeer in uw woon- of eetkamer haalt. Naast het wereldwijde merk De Sede produceert de fabriek ook meubels van het merk FSM.