Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Draenert 1224 Adler 2 tafel in steen Silver Paradiso sokkel 2

Vanaf € 5.925,00

Deze Draenert Adler 2 tafel in natuursteen Silver Paradiso gepolijst heeft een actie prijs.

 

levertijd 10 - 12 weken
levering met eigen team

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Draenert 1224 Adler 2 tafel

De Adler 2 tafel is In 1995 ontworpen door Peter Draenert. De Draenert 1224 Adler 2 is een uittrekbare eettafel van natuursteen of hout, bootvormig, rechthoekig, organisch of ovaal, met een hefmechanisme voor een geïntegreerde middenplaat van natuursteen of hout. Een geïntegreerd hefmechanisme maakt het mogelijk het binnenste middenblad naar boven te draaien nadat de tafelhelften uit elkaar zijn getrokken. Dankzij geavanceerde technologie is het verlengen van de tafel een wonderbaarlijk eenvoudig proces. Dit model wordt aangeboden met 4 verschillende basistypes. 

Petrografie Silver Paradiso

De grijze strepen (leucosoom) bestaan uit een bijna richtingloos mengsel van grijze transparante kwarts en witte veldspaat. De donkere, onregelmatige strepen daarentegen (melanosoom) hebben nog de oorspronkelijke oriëntatie en zijn samengesteld uit een mengsel van kwarts- veldspaat met veel fijne biotietmica.

Petrogenese

Aan het begin van zijn lange geologische geschiedenis is dit gesteente waarschijnlijk ontstaan uit kleiachtig zand dat in de loop der tijd is gestold. In de loop van een latere bergplooiing traden zeer hoge drukken en temperaturen op, die leidden tot een omvorming van het vroegere sedimentgesteente in een gneis. Dit leverde de nu herkenbare mineralen en richtingsstructuur op. Soms waren de temperaturen zo hoog dat delen van het gesteente al aan het smelten waren (= heldere strepen).

Meer informatie
MerkDraenert
Lengte (cm)ingeschoven 170 / 250 uitgeschoven of ingeschoven 190 / 270 cm uitgeschoven.
Breedte (cm)105 cm
Hoogte (cm)74,5 cm
OntwerperPeter Draenert
HerkomstDuitsland
Materiaal onderstelMetaal
Downloads

Meer lezen over dit product of merk? We hebben hieronder wat nuttige bestanden verzameld.

Soort Bestand Downloaden
pdf Draenert 1224 Adler 2 productinformatie Downloads
pdf Draenert 1224-II ADLER tafel montagehandleiding Downloads

Over het merk

In de traditie van een moderne fabriek ontwerpt en vervaardigt Draenert verfijnde en exclusieve designmeubels in haar eigen werkplaatsen. De focus van de collectie ligt op eettafels, salontafels en bijzettafels, evenals stoelen die passen bij de vorm/stijl en innovatieve functies hebben. Op het gebied van eettafels is Draenert een marktleider, met name in het segment van stenen tafels. Het merk heeft een eigen steenpark met ruim 200 soorten natuursteen uit de hele wereld.