Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Artisan Hanny eettafel (notenhout)

Vanaf € 1.260,00

De Hanny is ontworpen in het eigen atelier van Artisan. Dus door de meubelmakers zelf. Een mooi detail is de verbinding van de poten die doorsteken in het  tafelblad. Ze benadrukken de ambachtelijke kwaliteiten.

Levertijd 14 weken
Persoonlijk bezorgd en gemonteerd door onze eigen monteurs.

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Hanny van Artisan

De Hanny tafel is een typisch Artisan product. Strak qua vormgeving met fraaie 'weglopende lijnen'. Oerdegelijk door het gebruik van Europees massief noten. 

Details van de Hanny

  • het blad heeft een solide dikte van 4 cm. Visueel oogt hij slanker door dat de rand 'verjongd' is naar 2cm. Dat maakt de Hanny eleganter, minder zwaar om te zien.
  • de poten lopen taps toe van 11x4cm bovenaan naar 6x4cm onderaan. Ze staan onder een hoek van 45 graden. In het tafelblad is een precieze inkeping gemaakt waar de poten op de hoeken in zijn verlijmd. Dit geeft een zeer stabiele tafel maar brengt ook met zich mee dat de poten niet zijn te demonteren.

De Hanny is een van de strakkere designtafels uit de collectie van Artisan.

Meer informatie
MerkArtisan
OntwerperArtisan
Materiaal onderstelHout

Over het merk

Artisan is voortgekomen uit de traditionele houtbewerkingswinkel Ćostović, die al zijn liefde voor hout en 50 jaar ervaring in houtverwerking erin heeft overgebracht.

Artisan is gespecialiseerd in de handmatige productie van meubelen van hoge kwaliteit gemaakt van massief hout, en deze nadruk op handmatig, ambachtelijk werk is wat ons onderscheidt.

Ze deden hun eerste ervaringen op door meubels te maken voor Nederlandse en Britse ontwerpers en startten in 2007 hun eigen eerste collectie in samenwerking met de regionale ontwerpers.

Sindsdien is het hun doel om de filosofie te bevestigen die hen leidt bij elke collectie, elk stuk hout, met de visie van elke ontwerper en ijverige vakmensen.