Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Driade Moon fauteuil

Vanaf € 2.120,00
Levertijd 3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Driade Moon fauteuil is ontworpen door Ludovica en Roberto Palomba voor het merk Driade .

Driade ontwerpt meubels met veel aandacht voor kwaliteit, innovatie en ethische schoonheid. Deze drie-eenheid komt ook duidelijk terug in deze stoel. Dit is een ontwerp waarin we ethische schoonheid voorop stellen, dus er zijn weinig accessoires en een rustieke uitstraling domineert. De staalconstructie geeft een industrieel karakter en geeft de stoel een solide uitstraling. Je kunt zien dat de materialen zorgvuldig zijn geselecteerd, ze vullen elkaar ook aan.

De Driade Moon fauteuil is gemaakt van een glanzend verchroomd stalen onderstel en de zitting is gemaakt van een uitneembare beige stof. De subtiele kleur en het warme karakter van de stof creëerden een tijdloze en uitnodigende fauteuil. De stijlvolle kuipstoel is 76 cm breed, 64 cm hoog en 70 cm diep. De zithoogte van deze fauteuil is 40 cm. Door het tijdloze en subtiele karakter van deze Moon Armchair kan de fauteuil zowel in een zakelijke omgeving als in de woon- of slaapkamer geplaatst worden. Deze unieke en stijlvolle kuipstoel zorgt voor optimaal zitcomfort en is een eyecatcher in elke ruimte. Door het tijdloze en subtiele karakter van deze Moon Armchair kan de fauteuil zowel in een zakelijke omgeving als in de woon- of slaapkamer geplaatst worden. Deze unieke en stijlvolle kuipstoel zorgt voor optimaal zitcomfort en is een eyecatcher in elke ruimte.
Meer informatie
MerkDriade
AfmetingenBreedte: 76cm
Hoogte: 64cm
Diepte: 70cm
Zithoogte: 40cm
OntwerperRoberto Palomba | Ludovica Palomba
HerkomstItalië

Over het merk

Driade is een Italiaanse meubelfabrikant die in 1968 is opgericht in Piacenta. Oorspronkelijk was Driade een familiebedrijf met Enrico Astori, zijn vrouw Adelaide Acerbi en Enrico's zuster Antonia Astori aan de top. Al sinds het begin ziet de meubel- en designfabrikant uit Italië zichzelf als een creatieve workshop die sterk de nadruk legt op inspirerend teamwork met internationale ontwerpers. Driade werkt dan ook graag samen met jonge, trendy ontwerpers, zoals Philippe Starck, Tokujin Yoshioka, en Ron Arad met wie zij steeds nieuwe trends ontdekken.

Driade werkt vanuit de bedrijfsfilosofie dat iedereen zich thuis prettig moet voelen. Dit op basis van de overtuiging dat eclecticisme, een verscheidenheid aan culturen, nieuwsgierigheid en verrassingen de belangrijkste onderdelen zijn van ons huidige sociale leven.