Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Driade Roly Poly bank

Vanaf € 719,00 Normale prijs € 770,00

De Driade Roly Poly bank kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. De bank is ontworpen door Faye Toogood, een Britse ontwerpser. 

De bank is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Ook zijn er zit- en rugkussens verkrijgbaar. 

Bekijkt u ook eens de Driade Roly Poly tuinarmstoel.

2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

De Driade Roly Poly bank is gemaakt van duurzaam polyethyleen, dit maakt de bank uiterst weerbestendigd. 

Een bank als de Roly Poly zie je niet elke dag. De zitschaal is goed gevormd en de vier opvallende poten zorgen voor de nodige stabiliteit. De bank is in diverse kleuren verkrijgbaar, die bovendien goed met elkaar te combineren zijn. 

De bank is 175cm breed, 63cm hoog en 62cm diep. De zithoogte bedraagt 32cm.

Faye Toogood is een Britse kunstenaar die zich op veel gebieden thuis voelt: van meubeldesign tot mode. Haar werken zijn meerdere malen geëxposeerd, onder meer in het Victoria & Albert Museum in Londen en het D Museum in Seoul. We zijn er zeker van dat er nog meer tentoonstellingen zullen volgen.

Bij het ontwerpen van de Roly Poly collectie werd Faye Toogood geïnspireerd door zowel kinderspeelgoed als haar eigen persoonlijke transformatie tijdens de zwangerschap. Haar voorliefde voor typische dikke lijnen en geometrische vormen, iets waar haar ontwerpen bekend om staan, zijn ook duidelijk terug te zien in de Roly Poly collectie. De bank van Driade staat stevig op dikke poten en is gemaakt van sterk en duurzaam hoogglans materiaal. Hierdoor ontstaat een luxe uitstraling die perfect past in een modern interieur en exterieur.

Meer informatie
MerkDriade
Breedte (cm)175cm
Hoogte (cm)63cm
Diepte (cm)62cm
Zithoogte32cm

Over het merk

Driade is een Italiaanse meubelfabrikant die in 1968 is opgericht in Piacenta. Oorspronkelijk was Driade een familiebedrijf met Enrico Astori, zijn vrouw Adelaide Acerbi en Enrico's zuster Antonia Astori aan de top. Al sinds het begin ziet de meubel- en designfabrikant uit Italië zichzelf als een creatieve workshop die sterk de nadruk legt op inspirerend teamwork met internationale ontwerpers. Driade werkt dan ook graag samen met jonge, trendy ontwerpers, zoals Philippe Starck, Tokujin Yoshioka, en Ron Arad met wie zij steeds nieuwe trends ontdekken.

Driade werkt vanuit de bedrijfsfilosofie dat iedereen zich thuis prettig moet voelen. Dit op basis van de overtuiging dat eclecticisme, een verscheidenheid aan culturen, nieuwsgierigheid en verrassingen de belangrijkste onderdelen zijn van ons huidige sociale leven.