Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Driade Roly Poly stoel

Vanaf € 535,00 Normale prijs € 560,00

De Driade Roly Poly stoel is de eye-catcher voor binnen en buiten. Een robuust ontwerp van Toogood Faye uit Londen dat tegelijkertijd universele luxe uitstraalt. De Roly Poly gaat namelijk goed op in elk type interieur, maar doet het ook als tuinstoel erg goed. Doordat hij gemaakt is van duurzaam polyethyleen is hij bovendien uiterst weersbestendig.

Bekijk ook eens de Driade Roly Poly bank.

morgen
Levertijd 2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Over de Roly Poly stoel

De kenmerkende, geruststellende dikke lijnen van Faye Toogood's Roly Poly meubelcollectie worden nog uitnodigender in haar nieuwe samenwerking met Driade. Zo ook bij de Driade Roly Poly stoel, een populair ontwerp van Faye.

Een stoel als de Roly Poly zie je niet elke dag. De zitschaal is goed gevormd en de vier opvallende poten zorgen voor de nodige stabiliteit. De stoel is in diverse kleuren verkrijgbaar, die bovendien goed met elkaar te combineren zijn.

Doordat de stoel van Faye Toogood gemaakt is van polyethyleen, is hij geschikt voor zowel buiten als binnen. Het balkon of terras heeft immers ook recht op chique designmeubels, toch? De perfecte tegenhanger van de Roly Poly stoel, is de Roly Poly bank.

De stoelen zijn 84 cm breed, 63 cm hoog en 57 cm diep. De zithoogte is comfortabel 32 cm.

Faye Toogood is een Britse kunstenaar die zich op veel gebieden thuis voelt: van meubeldesign tot mode. Haar werken zijn meerdere malen geëxposeerd, onder meer in het Victoria & Albert Museum in Londen en het D Museum in Seoul. We zijn er zeker van dat er nog meer tentoonstellingen zullen volgen.

Bij het ontwerpen van de stoel werd Toogood Faye geïnspireerd door zowel kinderspeelgoed als haar eigen persoonlijke transformatie tijdens de zwangerschap. Haar voorliefde voor typische dikke lijnen en geometrische vormen, iets waar haar ontwerpen bekend om staan, zijn ook duidelijk terug te zien in de Roly Poly (tuin)stoel. De stoel van Driade staat stevig op dikke poten en is gemaakt van sterk en duurzaam hoogglans materiaal. Hierdoor ontstaat een luxe uitstraling die perfect past in een modern interieur en exterieur.

Meer informatie
MerkDriade
Breedte (cm)84 cm
Hoogte (cm)63 cm
Diepte (cm)57 cm
OntwerperToogood Faye
HerkomstItalië
Garantie2 jaar
Zithoogte32 cm

Over het merk

Driade is een Italiaanse meubelfabrikant die in 1968 is opgericht in Piacenta. Oorspronkelijk was Driade een familiebedrijf met Enrico Astori, zijn vrouw Adelaide Acerbi en Enrico's zuster Antonia Astori aan de top. Al sinds het begin ziet de meubel- en designfabrikant uit Italië zichzelf als een creatieve workshop die sterk de nadruk legt op inspirerend teamwork met internationale ontwerpers. Driade werkt dan ook graag samen met jonge, trendy ontwerpers, zoals Philippe Starck, Tokujin Yoshioka, en Ron Arad met wie zij steeds nieuwe trends ontdekken.

Driade werkt vanuit de bedrijfsfilosofie dat iedereen zich thuis prettig moet voelen. Dit op basis van de overtuiging dat eclecticisme, een verscheidenheid aan culturen, nieuwsgierigheid en verrassingen de belangrijkste onderdelen zijn van ons huidige sociale leven.