Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Green Strass-P stoel

Vanaf € 209,00
Levertijd 1-2 weken

Zelf samenstellen?
Dit product is op aanvraag ook verkrijgbaar in andere uitvoeringen (bijv. kleuren, afmetingen, stofsoorten). Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom.

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Green Strass P stoel is een veelzijdig inzetbare eetkamerstoel met armleuningen. Ontwikkeld door Green, een Italiaanse fabrikant die zich heeft gespecialiseerd in het maken van high end producten. In geavanceerde technisch doorontwikkelde kunststoffen. De Green Strass P eetkamerstoel is bijzonder sterk en kan daardoor tegen een stootje. Daarmee geschikt voor gebruik in projecten maar ook heel goed toepasbaar voor huishoudelijk gebruik.

Meer informatie
MerkGreen
HerkomstItalië
Garantie2 jaar

Over het merk

Green is een Italiaanse fabrikant voortgevloeid uit Fasem. in 1996. Inmiddels heeft het dochterbedrijf de activiteiten van de ‘moeder’ overgenomen. Ze zijn een innovatief bedrijf en hebben een jonge uitstraling. Door de nuchtere prijsstelling en een goede kwaliteit word het product breed gedragen en ingezet door internationale architecten en interieurontwerpers. De stoelen en tafels met een jonge dynamische uitstraling zijn meermaals onderscheiden met design prijzen.

Onze samenwerking met Green gaat ver terug. In onze beginjaren werkten we er al mee. We hebben met veel verschillende Italianen gewerkt. Daarin heeft door de jaren een selectie plaats gevonden. We hebben met Green Srl en de mensen die er werken een goede band. Zo kunnen we instaan voor de kwaliteit en de levertijd.