Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Magis Tempo - Wandklok

Vanaf € 100,00
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Magis Tempo - Wandklok is ontworpen door Naoto Fukasawa voor Magis. De wandklok overtuigt door zijn minimalistische vorm, zoals bijna alle andere producten van deze populaire Japanse ontwerper. De wandklok op batterijen is gemaakt van ABS-kunststof door middel van aan-uit injectie. De klok is verkrijgbaar in vier varianten: wijzers en een bezel in bruin, zwart, grijs en oranje (de wijzerplaat is altijd wit). De Magis Tempo - Wandklok wandklok van Magis werd voor het eerst gepresenteerd op de beurs in Milaan in 2010 en is sinds 2011 in productie. .
Meer informatie
MerkMagis
AfmetingenDiepte: 4cm
Doorsnee: 30cm
OntwerperNaoto Fukasawa
HerkomstItalië

Over het merk

Elegant, creatief, vernieuwend – en af en toe behoorlijk iconisch. Dat zijn de grenzeloze ontwerpen van Magis. Kwaliteit en creativiteit zijn belangrijke aspecten en door de technologische verfijning in het ontwerpproces ontstaan de meest bijzondere designmeubels. Om de visie van Magis inhoud te geven, wordt samengewerkt met grote internationale ontwerptalenten als onder andere Jasper Morrison, Ronan & Erwan Bouroullec, Marcel Wanders, Philippe Starck en vele anderen.