Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Muuto Ambit Rail hanglamp

Vanaf € 869,00
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Muuto Ambit Rail hanglamp wordt gekenmerkt door zijn eenvoudige lijnen en elegante vormen, die een verfijnd licht in elke ruimte brengen. De lampenkappen zijn gemaakt van handgesponnen aluminium en de Muuto Ambit Rail-hanglamp heeft witte interieurs die een contrast vormen met de buitenste schaduw en tegelijkertijd het licht versterken dat wordt uitgestraald in de kamer van elk huis, kantoor of horeca.
Meer informatie
MerkMuuto
Lengte (cm)126.0
Hoogte (cm)19.70
Diameter (cm)25.00
Diepte (cm)25.00
OntwerperTAF Studio
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Muuto staat voor nieuwe ideeën, een frisse blik en, zoals de naam afgeleid van het Finse ‘Muutos’ al zegt, nieuw perspectief. En hoe doet Muuto dat? Dat antwoord is heel eenvoudig: Muuto geeft niet alleen jonge talenten een kans, maar bouwt ook voort op de expertise en know-how van de beste ontwerpers van Scandinavië. Muuto geeft hen hierbij de vrije hand om hun eigen creativiteit tot het uiterste te benutten.

Als u zou willen, kunt u uw hele huis inrichten met de designproducten van Muuto. Het maakt niet uit hoe innovatief de materialen, uniek de vormen, of nieuw de kleurconcepten zijn, Muuto bewandelt nieuwe wegen en zet de interieurindustrie op een positieve manier op zijn kop. Hierdoor zijn de meubels van Muuto een echte toevoeging aan ieder interieur en zit u met de meubels van Muuto altijd goed.