Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Muuto Fiber Tube fauteuil

Vanaf € 835,00
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Met veel comfort en een licht zwevend uiterlijk nodigt de Muuto Fiber fauteuil de gebruiker uit voor een ontspannen en comfortabele stoel. Het ontwerp heeft zachte en omhelzende rondingen voor een uitnodigende uitstraling, waardoor het een elegante match is voor elke omgeving van huis, werkplek of horeca. De schaal van de Fibre fauteuil van Muuto is gemaakt van een innovatief composiet van kunststof en houtvezels voor een gestructureerd, mat oppervlak en een zachte, uitnodigende aanraking. Met zijn verschillende bekledingsopties kan de Muuto Fiber fauteuil veel verschillende uitdrukkingen aannemen om te matchen met het interieur van elk huis of professioneel project.
Meer informatie
MerkMuuto
Lengte (cm)60.00
Hoogte (cm)74.40
Diepte (cm)69.00
OntwerperIskos-Berlin
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Muuto staat voor nieuwe ideeën, een frisse blik en, zoals de naam afgeleid van het Finse ‘Muutos’ al zegt, nieuw perspectief. En hoe doet Muuto dat? Dat antwoord is heel eenvoudig: Muuto geeft niet alleen jonge talenten een kans, maar bouwt ook voort op de expertise en know-how van de beste ontwerpers van Scandinavië. Muuto geeft hen hierbij de vrije hand om hun eigen creativiteit tot het uiterste te benutten.

Als u zou willen, kunt u uw hele huis inrichten met de designproducten van Muuto. Het maakt niet uit hoe innovatief de materialen, uniek de vormen, of nieuw de kleurconcepten zijn, Muuto bewandelt nieuwe wegen en zet de interieurindustrie op een positieve manier op zijn kop. Hierdoor zijn de meubels van Muuto een echte toevoeging aan ieder interieur en zit u met de meubels van Muuto altijd goed.