Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

De Sede DS-23 fauteuil

€ 5.330,00
Levertijd 8 weken
Persoonlijk bezorgd en gemonteerd door onze eigen bezorgers.

Zelf samenstellen?
Dit product is op aanvraag ook verkrijgbaar in andere uitvoeringen (bijv. kleuren, afmetingen, stofsoorten). Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom.

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

de Sede fauteuil DS-23

DS-23, de oortjes fauteuil, een van de klassiekers in de de Sede collectie. Het mooiste komt de DS-23 uit in de edelere ledersoorten. Als gulden middenweg hebben we daarin de kwaliteit 'Select' in 27 kleuren. Dat soepele leder laat de elegante vormen goed tot zijn recht komen. Is goed beschermd tegen invloeden van buitenaf en voelt heerlijk aan.

 

de Sede fauteuil DS-23 materialen en maten

  • Uitvoering conform foto in leder Select 24166 petrol. PotenC in gietaluminium gepolijst
Meer informatie
MerkDe Sede
Breedte (cm)80
Hoogte (cm)99
Diepte (cm)85
OntwerperFranz-Josef Schulte
HerkomstZwitserland
Garantie3 jaar
Materiaal onderstelMetaal
Materiaal zittingLeder
Zitbreedte (cm)circa 60
Zitdiepte50
Zithoogte45

Bezoek onze De Sede showroom

Wist je dat Gerritsma Interieur een showroom van maar liefst 1700m² heeft? Bezoek onze showroom in Assen en maak kennis met De Sede en vele alle andere merken in ons assortiment. Heb je interesse in een specifiek De Sede model, en wil je die in het echt komen ervaren? Neem voor de zekerheid even contact op, zodat je zeker bent dat het model momenteel in de showroom staat.

Over het merk

De Sede is een luxe leren designmerk uit Zwitserland en staat bekend om zijn volledige toewijding aan de fabriek. Dat wil zeggen: de handarbeid. Wanneer u een liefhebber bent van Zwitserse precisie, dan kunt u de meubels van De Sede zeker waarderen. Alle meubels van De Sede worden met uiterste verfijning en perfectie van het vakmanschap gemaakt. Hierdoor kan De Sede er zeker van zijn dat alle meubels die de fabriek verlaten voldoen aan de uiterst strikte en hoge kwaliteitsnormen.

Elke vakman bij De Sede is een meester in zijn vak. Elk designmeubel wordt in een moderne fabriek geproduceerd met veel handwerk en ambachtelijke kennis. De verfijnde bekledingstechnologie met moderne materialen van schuim, gaas of watten, vereist een hoog niveau van kennis en ervaring, waardoor de meubels naar een hoger niveau getild worden.

Het vakmanschap op het hoogste niveau, de strikte kwaliteitsnormen, de maximale aandacht voor detail en de persoonlijke betrokkenheid van alle medewerkers hebben De Sede beroemd gemaakt en het pad naar de toekomst gelegd. De Sede inspireert iedereen door zijn leren designmeubelen met karakter en vakmanschap waarmee u sfeer in uw woon- of eetkamer haalt. Naast het wereldwijde merk De Sede produceert de fabriek ook meubels van het merk FSM.