Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Muuto Linear Steel stoel (zonder armleuningen)

Vanaf € 335,00

De Muuto Linear Steel stoel met armleuningen is onze favoriete stalen stoel voor de tuin. De stoel heeft een uitnodigende vorm en biedt een goed comfort. Perfect te combineren met de Muuto Linear Steel tuintafels en optionele Linear zitkussens van Muuto.

Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Muuto Linear Steel tuinstoel zonder armleuningen is ontworpen met strakke, elegante lijnen en subtiele details voor een moderne uitstraling. De Linear Steel Side Chair, die uitnodigende organische vormen verenigt met uitgebreid comfort en duurzame kwaliteiten, is een compromisloze buitenstoel. Het wordt bepaald door zijn contrasten; de strakke lijnen van de zitting en voorpoten in combinatie met de ergonomische, soepel gebogen rugleuning voor een omhullend comfort. De Muuto Linear Steel tuinstoel is rationeel ontworpen op de manier waarop de zitting deel uitmaakt van het schort, wat zorgt voor minder materiaalgebruik in de productiefase en tegelijkertijd zorgt voor een sterk, duurzaam ontwerp.

Combineer optioneel met de Muuto Linear Steel tuinstoel zitkussens.

Meer informatie
MerkMuuto
Lengte (cm)54.00
Hoogte (cm)85.10
Diepte (cm)55.40
OntwerperThomas Bentzen
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Muuto staat voor nieuwe ideeën, een frisse blik en, zoals de naam afgeleid van het Finse ‘Muutos’ al zegt, nieuw perspectief. En hoe doet Muuto dat? Dat antwoord is heel eenvoudig: Muuto geeft niet alleen jonge talenten een kans, maar bouwt ook voort op de expertise en know-how van de beste ontwerpers van Scandinavië. Muuto geeft hen hierbij de vrije hand om hun eigen creativiteit tot het uiterste te benutten.

Als u zou willen, kunt u uw hele huis inrichten met de designproducten van Muuto. Het maakt niet uit hoe innovatief de materialen, uniek de vormen, of nieuw de kleurconcepten zijn, Muuto bewandelt nieuwe wegen en zet de interieurindustrie op een positieve manier op zijn kop. Hierdoor zijn de meubels van Muuto een echte toevoeging aan ieder interieur en zit u met de meubels van Muuto altijd goed.