Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Stelton To Go Click thermosbeker (0.2L)

Vanaf € 32,95

De Stelton To Go Click thermosbeker (0.2L) is perfect voor je favoriete drankje onderweg naar kantoor of op reis. De To Go Click beker heeft een state-of-the-art "smart click"-functie waardoor je de beker gemakkelijk kunt openen en sluiten met een simpele druk op de bovenkant. Wanneer de beker gesloten is, blijft je drank langer warm dankzij het dubbelwandige thermo effect. Drink uit de volle 360 ​​graden van de beker alsof er geen deksel is - het drinkt precies hetzelfde als drinken uit een gewone beker.

Levertijd 2-10 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Meer informatie
MerkStelton
Hoogte (cm)14 cm
Diameter (cm)7.2 cm
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar
Inhoud (L)0.2 L

Over het merk

Het Deense merk Stelton staat voor kwalitatief trendsettend Scandinavisch design en is al meer dan 50 jaar een begrip in de designwereld. Toen zij de handen ineensloegen met een staalfabrikant brak het merk definitief door. U kent misschien de meest iconische EM77 Steltonkan wel, in 1977 ontworpen door Erik Magnussen. Deze kan is ontworpen om de design-genen te prikkelen en dat is goed terug te zien in het ontwerp van deze cilindrische thermoskan met verschillende afwerkingen.

Stelton heeft als doel om de meest innovatieve en trendbepalende producten neer te zetten. Tegenwoordig heeft Stelton een indrukwekkende catalogus aan designklassiekers opgebouwd en zelfs de brutale dochteronderneming Rig-Tig opgezet. De collectie van Stelton blijft vandaag de dag nog steeds groeien aan goed doordachte ontwerpen én oude klassiekers.