Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Actie: Nu met gratis rol originele Vipp pedaalemmerzakken!

Vipp 13 pedaalemmer (4 liter)

Vanaf € 265,00

De Vipp 13 pedaalemmer is uitgegroeid tot een klassieker. Een praktische inhoud van 4 liter maakt hem perfect voor in het toilet of de badkamer. De Vipp 13 pedaalemmer heeft hoogwaardige ringen van natuurrubber. Daarmee sluit de deksel luchtdicht. Dat voorkomt nare geurtjes. Te bodemring maakt hem bijzonder stabiel, daar werkt de stoere rubberring als antislip bodem. Door de opvallend hoge kwaliteit, geven we 10 jaar garantie op alle Vipp pedaalemmers.

Op voorraad: Nu besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Over de Vipp 13 pedaalemmer

De Vipp 13 pedaalemmer is de kleinste uit de familie van Vipp pedaalemmers, maar dat maakt hem niet minder. De praktische inhoud van 4 liter maakt hem namelijk geschikt voor de kleinste toepassingen in bijvoorbeeld een toilet of badkamer.

Ben je zuinig op je vloer, dan zul je blij worden van de Vipp pedaalemmers. Alle Vipp pedaalemmers zijn namelijk voorzien van een stevige rubberen band die krassen tegengaan. Het voetpedaal is van hoogwaardige kwaliteit en zal je nooit in de steek laten, evenals de klep die bovendien geheel lucht- en geluidsdicht is.

Toen Holger Nielsen de Vipp pedaalemmer ontwierp, had hij vast niet zien aankomen dat zelfs deze kleine pedaalemmer uit zou gaan groeien tot een van 's werelds bekendste pedaalemmer. Een ware klassieker, die je inmiddels in honderdduizenden huizen en kantoren aantreft.

Net als alle andere pedaalemmers, leveren we standaard originele Vipp pedaalemmerzakken mee. Niet noodzakelijk, maar wel erg praktisch. De Vipp pedaalemmerzakken zijn stevig, op maat en voorzien van een ronde bodem om zo de volledige capaciteit te gebruiken.

 

Meer informatie
MerkVipp
Hoogte (cm)30,2
Diameter (cm)24,8
OntwerperHolger Nielsen
HerkomstScandinavië
Garantie10 jaar
Inhoud (L)4

Over het merk

Het familiebedrijf Vipp is in 1939 opgericht door metaalsmid Holger Nielsen. Zijn eerste ontwerp was een pedaalemmer, gemaakt voor de kapsalon van zijn vrouw Marie Nielsen. Marie had een hekel aan de rondslingerende haren in haar salon en vroeg haar man een afvalemmer te ontwerpen waar geen haartje doorheen kon komen. De eerste pedaalemmer, gemaakt van overgebleven auto-onderdelen, was direct een hit. De tandarts en dokter wilden al snel een dergelijke pedaalemmer. Er werd geïnvesteerd in het machinaal produceren en het Deense familiebedrijf was geboren.

Na het overlijden van oprichter Holger Nielsen is het bedrijf voortgezet door zijn dochter Jette Egelund. Zij heeft met enorm succes Vipp internationale bekendheid gegeven. De iconische Vipp pedaalemmer heeft een onuitwisbare positie verworven in de designwereld, het product is namelijk nog steeds razend populair. In de afgelopen driekwart eeuw zijn slechts enkele kleine wijzigingen in kleur en formaat doorgevoerd en de Vipp collectie is de afgelopen decennia aangevuld met diverse andere accessoires en meubels die allemaal een lust zijn voor het oog.