Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Vipp pedaalemmers

Actie: Nu met gratis rol originele Vipp pedaalemmerzakken!

Het merk Vipp kennen we vooral van haar moderne, eigentijdse design producten. Altijd ontwikkeld met materialen van sublieme kwaliteit. De Vipp pedaalemmers zijn een combinatie tussen tijdloos design en uitstekende functionaliteit.

Het assortiment van Vipp pedaalemmers staat bij de meesten bekend om haar minimalistische uitstraling dat met elk interieur samengaat. Eenvoud wordt namelijk meegegeven aan alle producten van Vipp. Van simpele praktische Vipp pedaalemmers tot design Vipp zeepdispensers, Vipp maakt het. Ben je op zoek naar een stijlvolle Vipp prullenbak? Bestel vandaag je Vipp pedaalemmer bij Gerritsma Interieur.

10 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Grid Lijst
 • Vipp 16 pedaalemmer (18 liter)
  Ook in wit
  Vipp 16 pedaalemmer (18 liter)
  Vanaf € 415,00
 • Vipp 17 pedaalemmer (30 liter)
  Ook in wit
  Vipp 17 pedaalemmer (30 liter)
  Vanaf € 515,00
 • Vipp 15 pedaalemmer (14 liter)
  Ook in wit
  Vipp 15 pedaalemmer (14 liter)
  Vanaf € 355,00
 • Vipp 14 pedaalemmer (8 liter)
  Ook in wit
  Vipp 14 pedaalemmer (8 liter)
  Vanaf € 285,00
 • Vipp 13 pedaalemmer (4 liter)
  Ook in wit
  Vipp 13 pedaalemmer (4 liter)
  Vanaf € 265,00
 • Vipp 52 prullenbak
  € 275,00
 • 10 producten

  per pagina
  Van laag naar hoog sorteren
  Tonen als Grid Lijst

  Vipp is een Deens familiebedrijf dat in 1939 is opgericht door Holger Nielsen. Hij maakte zijn eerste ontwerp voor zijn vrouw: een design pedaalemmer voor in haar kapsalon. De Vipp pedaalemmer bleek zo gewild, dat het sindsdien een ondenkbaar product werd in de gehele designwereld. Vipp is een merk dat haar kwaliteit en ontwerp in alle jaren altijd hetzelfde heeft weten te houden en nog steeds intens populair is over de hele wereld.