Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Actie: Nu met gratis rol originele Vipp pedaalemmerzakken!

Vipp 14 pedaalemmer (8 liter)

Vanaf € 285,00

De Vipp 14 pedaalemmer is al sinds 1939 een groot success. Met een praktische inhoud van 8 liter is hij uitermate geschikt voor in het toilet of badkamer, maar we vinden hem ook vaag terug op het kantoor. De klep is volledig luchtdicht om nare geurtjes tegen te gaan, en de bodem is voorzien antislip/antikras ringen om je vloer goed te beschermen. Door de opvallend hoge kwaliteit, geven we ruim 10 jaar garantie op alle Vipp pedaalemmers.

Op voorraad: Nu besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Met een inhoud van 8 liter, is de Vipp 14 pedaalemmer een praktisch product voor bijvoorbeeld een toilet of badkamer, al treffen we hem ook regelmatig aan onder bijvoorbeeld een bureau. Terecht, want de Vipp 14 is een ware eye-catcher.

Om je vloer te beschermen tegen krassen, is de pedaalemmer voorzien van een strakke rubberen rand. Het voetpedaal zit hoogwaardig in elkaar en zal je, zelfs bij intesief gebruik, nooit in de steek laten. Bovendien is de klep geheel geluids- en luchtdicht. Dus geen vervelend gekraak, en bovenal geen nare geurtjes meer.

Toen Holger Nielsen de Vipp pedaalemmer ontwierp, wist hij vast niet dat zijn pedaalemmers zouden uitgroeien tot ware klassiekers die inmiddels in honderdduizenden huizen en kantoren staan te stralen.

De Vipp 14 pedaalemmer leveren we standaard met originele Vipp pedaalemmerzakken. Hoewel deze natuurlijk niet noodzakelijk zijn, zijn we er erg over te spreken. De Vipp pedaalemmerzakken kenmerken zich door hun zwaardere kwaliteit om scheuren te voorkomen, maar ook door de versterkte ronde bodem waardoor je de volledige capaciteit van de pedaalemmer gebruikt.

Meer informatie
MerkVipp
Hoogte (cm)37
Diameter (cm)30
OntwerperHolger Nielsen
HerkomstScandinavië
Garantie10 jaar
Inhoud (L)8

Over het merk

Het familiebedrijf Vipp is in 1939 opgericht door metaalsmid Holger Nielsen. Zijn eerste ontwerp was een pedaalemmer, gemaakt voor de kapsalon van zijn vrouw Marie Nielsen. Marie had een hekel aan de rondslingerende haren in haar salon en vroeg haar man een afvalemmer te ontwerpen waar geen haartje doorheen kon komen. De eerste pedaalemmer, gemaakt van overgebleven auto-onderdelen, was direct een hit. De tandarts en dokter wilden al snel een dergelijke pedaalemmer. Er werd geïnvesteerd in het machinaal produceren en het Deense familiebedrijf was geboren.

Na het overlijden van oprichter Holger Nielsen is het bedrijf voortgezet door zijn dochter Jette Egelund. Zij heeft met enorm succes Vipp internationale bekendheid gegeven. De iconische Vipp pedaalemmer heeft een onuitwisbare positie verworven in de designwereld, het product is namelijk nog steeds razend populair. In de afgelopen driekwart eeuw zijn slechts enkele kleine wijzigingen in kleur en formaat doorgevoerd en de Vipp collectie is de afgelopen decennia aangevuld met diverse andere accessoires en meubels die allemaal een lust zijn voor het oog.