Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Actie: Nu met gratis rol originele Vipp pedaalemmerzakken!

Vipp 16 pedaalemmer (18 liter)

Vanaf € 415,00

De Vipp 16 pedaalemmer is sinds 1939 uitgegroeid tot 's werelds bekendste pedaalemmer. Je herkent de pedaalemmer aan zijn uitstekende kwaliteit en prachtige afwerking tot in de kleine, praktische details. Zo is de pedaalemmer luchtdicht om nare geurtjes binnen te houden, en is de onderzijde voorzien van een stoere stootring van natuurrubber. Die werkt als antislip/antikras om je vloer te beschermen. Door de opvallend hoge kwaliteit, geven we 10 jaar garantie op alle Vipp pedaalemmers.

Op voorraad: Nu besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Met een praktische inhoud van 18 liter, is de Vipp 16 pedaalemmer een uitstekend product voor in de keuken, op een kantoor of in een praktijkruimte. Het zal waarschijnlijk voor het eerst zijn, dat een pedaalemmer de eye-catcher van de ruimte gaat worden.

De strakke rubberen band beschermt je vloer tegen gekras en het hoogwaardige geluidloze voetpedaal zal je zelfs bij intensief gebruik nooit in de steek laten. Daarnaast is de klep geheel luchtdicht, en dus perfect om nare geurtjes tegen te gaan. 

Toen Holger Nielsen de Vipp pedaalemmer ontwierp, wist hij vast niet dat zijn pedaalemmers zouden uitgroeien tot ware klassiekers die inmiddels in honderdduizenden huizen en kantoren staan te stralen. 

De Vipp 16 pedaalemmer wordt geleverd inclusief bijpassende originele Vipp pedaalemmerzakken van Vipp. Deze pedaalemmerzakken zijn van zware kwaliteit, en hebben een versterkte ronde bodem waarmee je de volledige capaciteit van je pedaalemmer zult gebruiken.

Meer informatie
MerkVipp
Hoogte (cm)62
Diameter (cm)30
OntwerperHolger Nielsen
HerkomstScandinavië
Garantie10 jaar
Inhoud (L)18

Over het merk

Het familiebedrijf Vipp is in 1939 opgericht door metaalsmid Holger Nielsen. Zijn eerste ontwerp was een pedaalemmer, gemaakt voor de kapsalon van zijn vrouw Marie Nielsen. Marie had een hekel aan de rondslingerende haren in haar salon en vroeg haar man een afvalemmer te ontwerpen waar geen haartje doorheen kon komen. De eerste pedaalemmer, gemaakt van overgebleven auto-onderdelen, was direct een hit. De tandarts en dokter wilden al snel een dergelijke pedaalemmer. Er werd geïnvesteerd in het machinaal produceren en het Deense familiebedrijf was geboren.

Na het overlijden van oprichter Holger Nielsen is het bedrijf voortgezet door zijn dochter Jette Egelund. Zij heeft met enorm succes Vipp internationale bekendheid gegeven. De iconische Vipp pedaalemmer heeft een onuitwisbare positie verworven in de designwereld, het product is namelijk nog steeds razend populair. In de afgelopen driekwart eeuw zijn slechts enkele kleine wijzigingen in kleur en formaat doorgevoerd en de Vipp collectie is de afgelopen decennia aangevuld met diverse andere accessoires en meubels die allemaal een lust zijn voor het oog.