Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Actie: Nu met gratis rol originele Vipp pedaalemmerzakken!

Vipp 19 open prullenbak (60 liter)

Vanaf € 415,00

De Vipp 19 open prullenbak is, met zijn prachtige geribbelde buitenkant, misschien wel de mooiste prullenbak die je tegen zult komen. Een doordachte vormgeving die tegelijkertijd geheel in het teken staat van functionaliteit. De prullenbak is niet alleen voor thuis uitermate geschikt, maar ook voor openbare ruimtes zoals kantoren, wachtruimtes en horeca. Zoek je iets kleiners dan de 60 liter inhoud? Dan is zijn kleinere broertje, de Vipp 18 open prullenbak, precies wat je zoekt.

Op voorraad: Nu besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Over de Vipp 19 open prullenbak (60 liter)

De Vipp 19 open prullenbak met zijn open bovenkant even geschikt voor openbare ruimtes als voor thuis. Bovendien is hij ook verkrijgbaar in een kleiner formaat, namelijk de Vipp 18 open prullenbak.

Het product is ontworpen voor snelle en gemakkelijke afvalverwijdering, maar kan ook goed toegepast worden voor als bijvoorbeeld een parapluhouder. De Vipp 19 prullenbak heeft een doordachte vormgeving die in het teken staat van functionaliteit. De geribbelde buitenkant zorgt voor een goede grip. De ringvormige deksel heeft een glooiing die afval makkelijk naar binnen laat glijden in de (niet zichtbare) binnenemmer. De onderkant van de prullenbak heeft een anti-slip ring voor extra stabiliteit. Speciaal voor de Vipp 19 zijn er zijn er hoogwaardige afvalzakken, al zijn universele zakken vanzelfsprekend ook te gebruiken.

Meer informatie
MerkVipp
Hoogte (cm)73
Diameter (cm)42
OntwerperHolger Nielsen
HerkomstScandinavië
Garantie10 jaar
Inhoud (L)60

Over het merk

Het familiebedrijf Vipp is in 1939 opgericht door metaalsmid Holger Nielsen. Zijn eerste ontwerp was een pedaalemmer, gemaakt voor de kapsalon van zijn vrouw Marie Nielsen. Marie had een hekel aan de rondslingerende haren in haar salon en vroeg haar man een afvalemmer te ontwerpen waar geen haartje doorheen kon komen. De eerste pedaalemmer, gemaakt van overgebleven auto-onderdelen, was direct een hit. De tandarts en dokter wilden al snel een dergelijke pedaalemmer. Er werd geïnvesteerd in het machinaal produceren en het Deense familiebedrijf was geboren.

Na het overlijden van oprichter Holger Nielsen is het bedrijf voortgezet door zijn dochter Jette Egelund. Zij heeft met enorm succes Vipp internationale bekendheid gegeven. De iconische Vipp pedaalemmer heeft een onuitwisbare positie verworven in de designwereld, het product is namelijk nog steeds razend populair. In de afgelopen driekwart eeuw zijn slechts enkele kleine wijzigingen in kleur en formaat doorgevoerd en de Vipp collectie is de afgelopen decennia aangevuld met diverse andere accessoires en meubels die allemaal een lust zijn voor het oog.