Alessi Cha suikerpot

Vanaf € 63
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Cha suikerpot is ontworpen door Naoto Fukusawa voor Alessi .

Dit is een moderne suikerpot met een strak, strak design. De pot is gemaakt van roestvrij staal en daardoor erg stevig. Het is een mooie pot die in geen enkel interieur zal misstaan. Leuk te combineren met bijvoorbeeld de Cha theepot en Cha melkkan.

Fukusawa is een ontwerper die op veel gebieden kan worden gebruikt. Hij ontwerpt niet alleen prachtige suikerpotten, maar heeft ook meerdere mobiele telefoons op zijn naam staan, om er maar een paar uit zijn oeuvre te noemen. Volgens Fukusawa moet een ontwerper niet in een hokje worden gestopt, maar de kans krijgen om zich op meerdere gebieden te ontwikkelen. Juist dan kan de ontwerper zich het beste ontwikkelen en het meeste van zichzelf laten zien. Hij ontwerpt niet alleen prachtige suikerpotten, maar heeft ook meerdere mobiele telefoons op zijn naam staan, om er maar een paar uit zijn oeuvre te noemen. Volgens Fukusawa moet een ontwerper niet in een hokje worden gestopt, maar de kans krijgen om zich op meerdere gebieden te ontwikkelen. Juist dan kan de ontwerper zich het beste ontwikkelen en het meeste van zichzelf laten zien. Behalve ontwerper is Fukusawa ook professor aan de Tama Art University.

De Alessi Cha suikerpot en de bijbehorende producten zijn ontworpen in een no-nonsense stijl die we vaak zien bij deze producent. Het is een artikel dat mooi gemaakt is en daardoor lang meegaat. Alle artikelen uit deze serie van Fukusawa vind je in het assortiment van Gerritsma Interieur. Behalve ontwerper is Fukusawa ook professor aan de Tama Art University.

De Alessi Cha suikerpot en de bijbehorende producten zijn ontworpen in een no-nonsense stijl die we vaak zien bij deze producent. Het is een artikel dat mooi gemaakt is en daardoor lang meegaat. Alle artikelen uit deze serie van Fukusawa vind je in het assortiment van Gerritsma Interieur. Alle artikelen uit deze serie van Fukusawa vind je in het assortiment van Gerritsma Interieur.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 7cm
Doorsnee: 8cm
Inhoud: 0.2l
OntwerperNaoto Fukasawa
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.