Alessi Mami draaiplateau voor fondue

Vanaf € 109
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Mami draaiplateau voor fondue is ontworpen door ontwerper Stefano Giovannoni voor fabrikant Alessi .

Giovannoni is een van de pijlers van het ontwerpteam van dit prestigieuze meubelmerk. Zijn staalontwerpen hebben hem constante bijval opgeleverd van experts uit de industrie. Giovannoni ontving een indrukwekkend aantal van maar liefst vijf Design Plus-awards op de Frankfurt Design Fair.

De Alessi Mami draaiplateau voor fondue die hij voor Alessi ontwierp, heeft een aantrekkelijk en mooi ontwerp. Er zijn veel soorten fondue, maar ze delen allemaal dezelfde kookmethode. Het varieert van sudderen tot langzaam bakken of smelten. Dit proces wordt bereikt met behulp van een pan of een pot boven een warmtebron, die rechtstreeks naar de tafel wordt gebracht.

Op basis van deze uiteenlopende fonduebehoeften creëerde Giovannoni, als ontwerper van de Mami - Fonduedraaiplateau een compleet systeem dat alle aspecten van deze vorm van koken omvat. Het varieert van sudderen tot langzaam bakken of smelten. Dit proces wordt bereikt met behulp van een pan of een pot boven een warmtebron, die rechtstreeks naar de tafel wordt gebracht.

Op basis van deze uiteenlopende fonduebehoeften creëerde Giovannoni, als ontwerper van de Mami - Fonduedraaiplateau een compleet systeem dat alle aspecten van deze vorm van koken omvat. Het draaiplateau is ideaal voor kaas- en chocoladefondues. Er zijn twee soorten vorken: een met twee hoorntjes voor vlees en een ander met drie hoorntjes, inclusief kaas en chocolade. Deze elegante schotel biedt gastheren de mogelijkheid om op een geheel eigen manier fondue te serveren. Het draaiplateau is ideaal voor kaas- en chocoladefondues. Er zijn twee soorten vorken: een met twee hoorntjes voor vlees en een ander met drie hoorntjes, inclusief kaas en chocolade. Deze elegante schotel biedt gastheren de mogelijkheid om op een geheel eigen manier fondue te serveren. .
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenDoorsnee: 41cm
OntwerperStefano Giovannoni
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.