Alessi Scoiattolo notenkraker

Vanaf € 89
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Scoiattolo notenkraker is ontworpen door Andrea Branzi voor het Italiaanse designmerk Alessi .

Het kraken van noten laat u het beste over aan een deskundige. Deze notenkraker is geïnspireerd op een echte professionele cracker: de eekhoorn. De Alessi Scoiattolo notenkraker heeft een houten voet met daarop een roestvrijstalen eekhoornvormige tang, met de voorpoten omhoog, klaar om elke noot voor je op te vangen en te kraken. Je stopt een walnoot, of een andere noot, in het gat en duwt de eekhoorn dan aan zijn staart naar voren. De notenkraker is 12 cm lang en 24 cm hoog.

De Alessi Scoiattolo notenkraker past perfect in de recentere productlijn van Alessi , die sinds de jaren negentig actief is. bracht in de vorige eeuw meer speelse ontwerpen op de markt, met onder meer figuren en dieren in de hoofdrol. In het verleden bracht het bedrijf, opgericht in 1921, roestvrijstalen keukenaccessoires en -toestellen mee die vooral gericht waren op strikte esthetiek en functionaliteit. De ontwerpen van de afgelopen jaren brengen meer speelsheid in de keuken.

De Alessi Scoiattolo notenkraker past perfect in de recentere productlijn van Alessi , die sinds de jaren 90 van de vorige eeuw meer speelse ontwerpen op de markt heeft gebracht. de vorige eeuw, met figuren en dieren in de hoofdrol. In het verleden bracht het bedrijf, opgericht in 1921, roestvrijstalen keukenaccessoires en -toestellen op de markt die vooral gericht waren op strikte esthetiek en functionaliteit. De ontwerpen van de afgelopen jaren brengen meer speelsheid in de keuken. Deze notenkraker is daar een uitstekend voorbeeld van. Dankzij zijn speelse design verdient deze notenkraker een vaste plek op je aanrecht of op de bar. Deze notenkraker is daar een uitstekend voorbeeld van. Deze notenkraker verdient dankzij zijn speelse design een vaste plek op je aanrecht of op de bar.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 12cm
Breedte: 7cm
Hoogte: 24cm
OntwerperAndrea Branzi
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.