&Tradition In Between SK1 stoel

Vanaf € 294,00 Normale prijs € 398,00

De &Tradition In Between SK1 stoel is een prachtig ontwerp van Sami Kallio. Een perfecte stoel voor iedereen die zoekt naar een perfecte balans tussen comfort en design. De vorm van de achter- en zijkant van de stoel zorgen namelijk voor een comfortabele zit, maar overduidelijk ook een prachtig en uniek uiterlijk.

morgen
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

De in Helsinki geboren ontwerper Sami Kallio noemde zijn SK1 stoel terecht de In Between. De stoel is een prachtig spel tussen positieve en negatieve ruimte. Ook is het een goede weerspiegeling van de perfecte balans tussen productiemethoden, ontwerp en esthetiek.

De rug- en zijpanelen bieden stevige ondersteuning, maar ook een prachtige visuele vorm die wordt gecontrasteerd door de openingen. Dit spel van positieve en negatieve ruimte illustreert Kallio's betekenis achter de &Tradition In Between-collectie.

Het totale gewicht van de stoel is 7kg. Een aangenaam gewicht, waardoor de stoel gemakkelijk te verplaatsen is, maar tegelijkertijd stevig is en niet glijdt.

Verkrijgbaar in vier uitvoeringen:

  • Zwart gelakt eikenhout
  • Geolied eikenhout
  • Geolied walnoothout (meerprijs)
  • Geolied + gerookt eikenhout
Meer informatie
Merk&Tradition
Breedte (cm)58 cm
Hoogte (cm)77 cm
Diepte (cm)54 cm
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar
Zitdiepte42 cm
Zithoogte45 cm

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.