Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

&Tradition Shuffle MH1 bijzettafel

Vanaf € 549,00

Shuffle MH1 bijzettafel

De Shuffle tafel roept beelden op van klassiek houten speelgoed. Door de kleuren en het feit dat je de tafel kunt samenstellen zoals je wilt. Het zijn allemaal ideeën die Mia Hamborg kreeg van de Brio Stapel Clown die ze als kind had. Ze wil dat mensen een gevoel van vreugde krijgen als ze haar ontwerp zien. Met de mogelijkheid om zelf de vorm, kleur en hoogte van de tafel te bepalen. De Shuffle tafel is een echte Scandinavische benadering van democratisch design.

 

Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Meer informatie
Merk&Tradition
Breedte (cm)69cm
Diameter (cm)45cm
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.