Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Lederam WF 17LED wandlamp

Vanaf € 325,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Catellani & Smith Lederam WF 17LED wandlamp is ontworpen door Enzo Catellani voor zijn eigen bedrijf Catellani & Smith .

Deze Italiaanse ontwerper is een echte lichtkunstenaar. Hij richtte zijn bedrijf op in 1989. In zijn atelier experimenteert hij uitgebreid met materialen, lastechnieken en vormen. Zo wordt aan elk lampontwerp een uitgebreid en intensief ontwerpproces voorafgegaan. De meeste lampen worden volledig met de hand gemaakt. Zijn grootste inspiratiebron is de natuur. Dit zie je terug in de toepassing van vele aardetinten, archaïsche vormen en asymmetrische lijnen.

De sympathieke Lederam WF 17 LED Wandlamp maakt deel uit van de Lederam lampencollectie. Deze collectie onderscheidt zich door de asymmetrische vorm van de lampen en de lichtreflecterende diffusor, die in elke lamp terugkeert. De diffusor van deze wandlamp is schuin op de voet gemonteerd. De diffuser heeft een diameter van 17 cm. Dit weerkaatst het licht op de muur erachter. De wandlamp zorgt zo voor intieme sfeerverlichting in een donkere hoek. De wandlamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder strak wit of zwart, maar ook in koper en goud. De diffusor van deze wandlamp is schuin op de voet gemonteerd. De diffuser heeft een diameter van 17 cm. Dit weerkaatst het licht op de muur erachter. De wandlamp zorgt zo voor intieme sfeerverlichting in een donkere hoek. De wandlamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder strak wit of zwart, maar ook in koper en goud. Dit maakt de Lederam WF 17 LED Wandlamp een stijlvolle verschijning in elk interieur. Dit maakt de Lederam WF 17 LED Wandlamp een stijlvolle verschijning in elk interieur.

Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenHoogte: 6cm
Diepte: 16cm
Doorsnee: 17cm
Doorsnee lampenkap: 17cm
Doorsnee voet: 5.5cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.