Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Lederam WF 25LED wandlamp

Vanaf € 390,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Catellani & Smith Lederam W1 25LED wandlamp is ontworpen door Enzo Catellani voor zijn eigen design verlichtingsfabriek Catellani & Smith .

De lampen van Catellani & Smith kunnen gerust gecategoriseerd worden als 'haute couture' in Italiaans design. Enzo Catellani is een echte lichtkunstenaar, die bij elke lamp een sublieme combinatie van design, technisch vernuft en een mooie afwerking creëert. De natuur is voor hem een ​​onuitputtelijke inspiratiebron. Dit zie je terug in het veelvuldig gebruik van aardetinten en in een grillig en vaak asymmetrisch design.

De Catellani & Smith Lederam W1 25LED wandlamp behoort tot de Lederam lampencollectie. Het onderscheidt zich door ronde roosters en een asymmetrisch ontwerp. Bij deze wandlamp zit de aluminium diffusor vast aan de metalen voet, waardoor de lamp iets van de muur af komt. De diffusor weerkaatst het licht op de muur waardoor een intieme sfeerverlichting ontstaat. De lamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren, stijlvol zwart of fris wit, maar ook chique goud of koper. De stijlvolle Catellani & Smith Lederam W1 25LED wandlamp past zo in elk interieur. Combineer de wandlamp met meerdere lampen uit de Lederam collectie, zo creëer je een stijlvol geheel in je lichtplan. De stijlvolle Catellani & Smith Lederam W1 25LED wandlamp past zo in elk interieur. Combineer de wandlamp met meerdere lampen uit de Lederam collectie, zo creëer je een stijlvol geheel in je lichtplan.
Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenHoogte: 9cm
Diepte: 24cm
Doorsnee: 25cm
Doorsnee lampenkap: 25cm
Doorsnee voet: 5.5cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.