Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Luna kaarsenhouder

Vanaf € 195,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Deze elegante Catellani & Smith Luna kaarsenhouder is ontworpen door Enzo Catellani voor de fabrikant Catellani & Smith .

De naam 'Luna' zegt al veel over het ontwerp. Wanneer de kaars op de houder brandt, doet de verlichte achtergrond denken aan de maan. Het ronde oppervlak zal dan op een zachte manier schijnen, alsof het de zonnestralen weerkaatst. Het model is gemaakt van aluminium en heeft een diameter van 17 cm. Zijn ontwerpen waren zeer populair en zijn over de hele wereld bekend. Het bedrijf heeft een mysterieus tintje, want de naam Smith zou niet van een Engelse architect zijn, maar van een paard.

Past de Luna - Candleholder bij uw persoonlijke smaak? Bekijk ook de andere ontwerpen van deze ontwerper in het assortiment van Gerritsma Interieur.
Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenLengte: 11cm
Breedte: 11cm
Doorsnee: 17cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.