Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

ClassiCon Cypris - Wandspiegel

Vanaf € 2.240,00

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

ClassiCon Cypris - Wandspiegel is ontworpen door Nina Mair voor ClassiCon .

Sinds de oprichting in München, begin jaren negentig, is ClassiCon uitgegroeid tot een van de toonaangevende designmeubelmerken in Duitsland en daarbuiten. Klassiek design gaat moeiteloos samen met moderne invloeden. Het resultaat is een bijzondere collectie meubels en accessoires.

Nina Mair gebruikt haar architectonische kennis in haar projecten. Op deze manier creëert het alledaagse gebruiksvoorwerpen met een bijna architectonische elegantie. Cypris - wandspiegel is hier een goed voorbeeld van. Deze klassieker past goed in elk interieur.

ClassiCon Cypris - Wandspiegel is verkrijgbaar in twee verschillende maten. De kleinere versie is 70 x 70 cm. Het is de perfecte spiegel voor in de hal. De grotere versie meet 160 x 60 cm en is ideaal voor gebruik in een slaapkamer of kleedkamer. In de woonkamer springt deze indrukwekkende spiegel niet alleen in het oog op de muur, maar wekt ook de illusie van meer ruimte. De spiegel heeft een messing frame. U kunt kiezen tussen messing varianten met kristalglas en gepolijst messing met getint glas. Het is de perfecte spiegel voor in de hal. De grotere versie meet 160 x 60 cm en is ideaal voor gebruik in een slaapkamer of kleedkamer. In de woonkamer springt deze indrukwekkende spiegel niet alleen in het oog op de muur, maar wekt ook de illusie van meer ruimte. De spiegel heeft een messing frame. Je kunt kiezen uit messing met kristalglas en gepolijst messing met rookglas. De rustieke charme van deze spiegel is ongetwijfeld een bijkomend voordeel van je interieur. De rustieke charme van deze spiegel is ongetwijfeld een bijkomend voordeel van je interieur.
Meer informatie
MerkClassiCon
AfmetingenBreedte:
· 70x70cm: 70cm
· 180x60cm: 60cm
· Ø75cm: 0cm
Hoogte:
· 70x70cm: 70cm
· 180x60cm: 180cm
· Ø75cm: 0cm
Diepte: ca. 10cm
Doorsnee:
· 70x70cm: 0cm
· 180x60cm: 0cm
· Ø75cm: 75cm
OntwerperNina Mair
HerkomstDuitsland

Over het merk

ClassiCon werkt samen met een aantal grote namen uit de wereld van het industrieel ontwerpen en architectuur. Namen zoals Lyndon Neri, Rosanna Hu, Konstantin Grcic en Stephan Braunfels staan dan ook nauw verbonden met het merk. De firma heeft vooral een speciale band met de in 1976 overleden Eileen Gray. Eileen Gray was een van de Britse grondleggers van de modernistische beweging in de architectuur. ClassiCon heeft het alleenrecht op een aantal van haar tijdloze ontwerpen en heeft deze opnieuw uitgebracht. Een mooi voorbeeld hiervan is de opvallende Bibendum fauteuil die oorspronkelijk in 1929 werd gecreëerd.