Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

ClassiCon Munich Lounge Chair - Fauteuil

Vanaf € 2.895,00

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De ClassiCon Munich Lounge Chair - Fauteuil is ontworpen door Matthias Sauerbruch en Louis Hutton voor ClassiCon .

Dankzij deze unieke fauteuil in uw interieur zult u veel succes boeken bij uw gasten. De stoel is gemaakt van hout en bekleed met leer. De zithoogte is 41 cm.

Matthias Sauerbruch en Louisa Hutton werden door het Brandhorst Museum in München gevraagd om een ​​bijzondere stoel te ontwerpen. Niet om hem tentoon te stellen, maar om hem daadwerkelijk te gebruiken in de lounge, café, foyer en vergaderruimtes. Het duo, dat samen een ontwerpstudio runt, ging de uitdaging met beide handen aan en bedacht een stoel die je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt gezien. De zitting en het frame lijken niet in elkaar te passen, maar passen daardoor perfect in elkaar. Het is een stoel die absoluut de moeite waard is om in een designmuseum te plaatsen.

Deze Munich Lounge Chair - Fauteuil is bij Gerritsma Interieur verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Passend bij het unieke karakter van de stoel, kunt u het materiaal dat u gebruikt voor het onderstel en de zitting afzonderlijk kiezen. U kunt ook een bank en fauteuil in dezelfde stijl bestellen. Passend bij het unieke karakter van de stoel, kunt u het materiaal dat u gebruikt voor het onderstel en de zitting afzonderlijk kiezen. U kunt ook een bank en fauteuil in dezelfde stijl bestellen.
Meer informatie
MerkClassiCon
AfmetingenBreedte: 59cm
Hoogte: 72cm
Diepte: 69cm
Zithoogte: 41cm
OntwerperMatthias Sauerbruch | Louisa Hutton
HerkomstDuitsland

Over het merk

ClassiCon werkt samen met een aantal grote namen uit de wereld van het industrieel ontwerpen en architectuur. Namen zoals Lyndon Neri, Rosanna Hu, Konstantin Grcic en Stephan Braunfels staan dan ook nauw verbonden met het merk. De firma heeft vooral een speciale band met de in 1976 overleden Eileen Gray. Eileen Gray was een van de Britse grondleggers van de modernistische beweging in de architectuur. ClassiCon heeft het alleenrecht op een aantal van haar tijdloze ontwerpen en heeft deze opnieuw uitgebracht. Een mooi voorbeeld hiervan is de opvallende Bibendum fauteuil die oorspronkelijk in 1929 werd gecreëerd.