Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

ClassiCon Pallas Indoor tafel 240x75x72cm

Vanaf € 4.210,00

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

ClassiCon Pallas Indoor tafel 240x75x72cm is een tafel met een overweldigende optische aanwezigheid. Het bestuurt elke kamer in één oogopslag. Op het tweede gezicht onthult het een groot aantal opwindende ontwerpdetails: knikken en insnijdingen die uit elkaar vallen en vloeiende lijnen verlevendigen, gedraaide verbindingen aan de onderkant, de aanraking van een enigszins ruw gepoedercoat metalen oppervlak. De verhoudingen zijn zo gekozen dat mensen, in tegenstelling tot veel modieus verlengde tafels, dichter bij elkaar zitten. Dit stimuleert het gesprek aan tafel en maakt van ClassiCon Pallas Indoor tafel 240x75x72cm een natuurlijk communicatiecentrum. .
Meer informatie
MerkClassiCon
AfmetingenLengte: 240cm
Breedte: 75cm
Hoogte: 72cm
OntwerperKonstantin Grcic
HerkomstDuitsland

Over het merk

ClassiCon werkt samen met een aantal grote namen uit de wereld van het industrieel ontwerpen en architectuur. Namen zoals Lyndon Neri, Rosanna Hu, Konstantin Grcic en Stephan Braunfels staan dan ook nauw verbonden met het merk. De firma heeft vooral een speciale band met de in 1976 overleden Eileen Gray. Eileen Gray was een van de Britse grondleggers van de modernistische beweging in de architectuur. ClassiCon heeft het alleenrecht op een aantal van haar tijdloze ontwerpen en heeft deze opnieuw uitgebracht. Een mooi voorbeeld hiervan is de opvallende Bibendum fauteuil die oorspronkelijk in 1929 werd gecreëerd.