Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Draenert 1224 Adler 2 tafel in natuursteen Azul Mary

Vanaf € 12.240,00

Draenert 1224 Adler 2 tafel uitschuifbaar in de steen Azul Mary met sokkel 2 bronskleurig gepoedercoat.

levertijd 10 - 12 weken
levering met eigen team

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Draenert 1224 Adler tafel boot vorm

In 1995 ontworpen door Peter Draenert. De Draenert 1224 Adler 2 is een uittrekbare eettafel van natuursteen of hout, bootvormig, rechthoekig, organisch of ovaal, met een hefmechanisme voor een geïntegreerde middenplaat van natuursteen of hout. Een geïntegreerd hefmechanisme maakt het mogelijk het binnenste middenblad naar boven te draaien nadat de tafelhelften uit elkaar zijn getrokken. Dankzij geavanceerde technologie is het verlengen van de tafel een wonderbaarlijk eenvoudig proces. Dit model wordt aangeboden met 4 verschillende basistypes.

Azul Mary Petrografie

  • herkomst centraal Brazilië
  • behoort tot de groep van harde stenen
  • immuun voor zuur
  • mooie tekening en warme tinten
  • voor een actueel overzicht van beschikbare bladen klik hier

Een kwarts-arm, dicht uitvloeiend gesteente. De afzonderlijke minerale bestanddelen kunnen zelfs onder de microscoop niet worden geïdentificeerd wegens hun kleine afmetingen, wat de bepaling met deze methode onzeker maakt. Oplossingen brachten het bruine, limonitische ijzererts door fijne spleten in het reeds gestolde gesteente, waardoor het in wisselende concentraties werd geïmpregneerd.

Petrogenese

Vulkanisch gesteente wordt gevormd wanneer magma uit de diepte via spleten in de aardkorst het aardoppervlak bereikt, waar het in korte tijd afkoelt en stolt. Er is geen tijd voor de vorming van grotere kristallen, zodat de structuur microkristallijn tot glasachtig blijft.

Meer informatie
MerkDraenert
Lengte (cm)ingeschoven 150 / 210 uitgeschoven, ingeschoven 170 / 250 uitgeschoven ,ingeschoven 190 / 270 uitgeschoven, ingeschoven 270 / 370cm uitgeschoven
Breedte (cm)95cm bij de kleinste dan 105cm en bij de Magnum versie 120cm
Hoogte (cm)74,5 cm bij de Magnum 75 cm
OntwerperPeter Draenert
HerkomstDuitsland
Materiaal onderstelMetaal
Downloads

Meer lezen over dit product of merk? We hebben hieronder wat nuttige bestanden verzameld.

Soort Bestand Downloaden
pdf Draenert 1224 Adler 2productinformatie Downloads
pdf Draenert 1224-II ADLER tafel montagehandleiding Downloads

Over het merk

In de traditie van een moderne fabriek ontwerpt en vervaardigt Draenert verfijnde en exclusieve designmeubels in haar eigen werkplaatsen. De focus van de collectie ligt op eettafels, salontafels en bijzettafels, evenals stoelen die passen bij de vorm/stijl en innovatieve functies hebben. Op het gebied van eettafels is Draenert een marktleider, met name in het segment van stenen tafels. Het merk heeft een eigen steenpark met ruim 200 soorten natuursteen uit de hele wereld.