Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Driade Lord Yo vloerglijders

€ 23,00

Eenvoudig zelf te monteren Driade Lord Yo vloerglijders. De vloerglijders worden als set van 4 stuks verkocht.

Vandaag besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Driade Lord Yo vloerglijders zijn product specifieke fabriek originele glijders voor de stoel Lord Yo van Driade. Net als bij schoenzolen is er ook bij pootdoppen sprake van slijtage door gebruik. In het bijzonder wanneer de stoel als terras stoel wordt toegepast op een ruwe stenen ondergrond kan slijtage optreden. Bij de Lord Yo is het een nare beleving als hij met het aluminium profiel over de grond schuift.

Voorkom beschadigingen aan de vloer en aan de stoel. Met een set van vier Driade Lord Yo vloerglijders knap je jouw Lord Yo van Driade weer op. De lensvormige originele stoeldoppen voor de Lord Yo zijn uitgevoerd in slijtvast grijs Polypropyleen en zijn voor de meeste vloeren geschikt.

Hoe kun je ze zelf monteren?

Driade Lord Yo vloerglijders zijn eenvoudig zelf te vervangen. Je trekt met de hand of eventueel een platte schroevendraaier of een tangetje de oude glijder uit de aluminium pootbuis. Vervolgens steek je de nieuwe vloerglijders voor de Lord Yo weer in de buis.

Meer informatie
MerkDriade

Over het merk

Driade is een Italiaanse meubelfabrikant die in 1968 is opgericht in Piacenta. Oorspronkelijk was Driade een familiebedrijf met Enrico Astori, zijn vrouw Adelaide Acerbi en Enrico's zuster Antonia Astori aan de top. Al sinds het begin ziet de meubel- en designfabrikant uit Italië zichzelf als een creatieve workshop die sterk de nadruk legt op inspirerend teamwork met internationale ontwerpers. Driade werkt dan ook graag samen met jonge, trendy ontwerpers, zoals Philippe Starck, Tokujin Yoshioka, en Ron Arad met wie zij steeds nieuwe trends ontdekken.

Driade werkt vanuit de bedrijfsfilosofie dat iedereen zich thuis prettig moet voelen. Dit op basis van de overtuiging dat eclecticisme, een verscheidenheid aan culturen, nieuwsgierigheid en verrassingen de belangrijkste onderdelen zijn van ons huidige sociale leven.