Goods Mirror Mirror spiegel (Joop Steenkamer jr.)

Vanaf € 60
Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten

MIRROR, MIRROR JOOP STEENKAMER JR. SPIEGEL ‘Oh wat ben je mooi’, ‘Oh wie schön bist Du’, ‘Ah cuánta belleza’, ‘Oh que tu es jolie’, O kak tbiΠpekpacha’….Begin de dag goed met je spiegelbeeld. De zeer complimenteuze tekst die op de spiegel is gedrukt tovert een glimlach op ieder gezicht. De spiegel ‘Mirror mirror’ die Joop Steenkamer junior heeft ontworpen voor Goods is leverbaar in de maten small 30×30 en large 45x45cm. Hij wordt geleverd in een fraaie doos en is zeer eenvoudig zelf te monteren. Een schroef in de muur is alles wat je nodig hebt.

Joop Steenkamer junior is een Rotterdamse ontwerper. Steenkamer is gespecialiseerd in het bedenken en ontwerpen van oplossingen, door nieuwe producten die bepaalde functies vervullen. Dat kunnen heel verschillende functies en dus ook heel verschillende producten zijn. Bij het ontwerpen wordt vanaf het begin af aan rekening gehouden met de toekomstige productie. In 1998 ontwierp hij ‘de spiegel der spiegels’ om je ego mee te strelen. In 2006 nam ‘Goods’ deze spiegel op in haar collectie.

Meer informatie
MerkGoods
OntwerperJoop Steenkamer
HerkomstNederland

Over het merk

Het merk Goods is in 1995 opgericht met het oeroude idee van de mens om elkaar cadeaus te geven. Inmiddels is Goods uitgegroeid tot een waar merk met daarin een prominente collectie interieur-accessoires en kleinmeubelen, wat het merk in samenwerking met talentvolle ontwerpers van Nederlandse bodem doen.