Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Janua BB11 tafel geolied en gerookt antraciet eikenhout

Vanaf € 5.130,00

Dit model staat in onze showroom.

Levertijd 8 weken
Bezorging met eigen team

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Janua BB11 Clamp eetkamertafel

De Janua B11 Clamp tafel is ontworpen door Bernd Benninghoff voor Janua Möbel in Zuid Duitsland. Bij het ontwerp ging Benninghoff er van uit dat het mogelijk moest worden om een grote tafel in je eentje te demonteren te transporteren en te monteren. Het frame is gemaakt van twee opstaande delen verbonden met een traverse op de bodem van staal 80 x 15mm. De techniek werkt net als een lijmklem. Door een stalen as, die onder de planken zit, aan te draaien verbindt het frame de planken. De balken, die een uitzonderlijke dikte hebben van 55milimeter vormen zo zonder verlijming het tafel blad. Voor een optimale stabiliteit worden ‘Domino deuvels’ zijdelings in de balken gestoken.  Het stalen frame is standaard zwart maar kan ook in Rohstahl (ruwstaal) geolied geleverd worden.

 

Janua B11 Clamp tafel materialen en maten

De Janua BB11 Clamp tafel is in verschillende maten en houtsoorten leverbaar. Klikt u hier voor een volledig overzicht. Indien u meer informatie wilt over houtsoorten welke niet om de website staan, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer informatie
MerkJanua
OntwerperBernd Benninghoff
HerkomstDuitsland
Materiaal onderstelMetaal

Over het merk

JANUA is een Zuid-Duits merk waar met veel liefde voor vakmanschap en oog voor detail mooie moderne meubelen worden gemaakt. Alle producten worden lokaal in de buurt van München gemaakt door ambachtelijke professionals Innovatie en kwaliteit zijn kernwaarden die hoog in het vaandel staan. Door de nuchtere typisch Duitse manier van betrouwbaar zakendoen is het een bedrijf dat prima past in de collectie van Gerritsma Interieur. Je kunt dan ook met een vertrouwd gevoel een Janua tafel bestellen via onze webshop. Mocht je behoefte hebben aan advies, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.