Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Janua BC02 Cantina tafel geolied natuurlijk amerikaans walnoothout

Vanaf € 5.235,00

De Janua BC02 Cantina tafel is een prachtige tafel, gemaakt van geolied natuurlijk Amerikaans walnoothout. Met zijn uitstraling voegt deze tafel een vleugje elegantie toe aan de ruimte. Of het nu gebruikt wordt als eettafel of als stijlvol werkoppervlak, de Janua BC02 Cantina tafel is een tijdloze tafel dat functionaliteit en schoonheid perfect combineert.

Levertijd 8-10 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Over de Janua BC02 Cantina tafel geolied natuurlijk amerikaans walnoothout

De Janua BC02 Cantina tafel combineert op harmonieuze wijze elegantie, functionaliteit en duurzaamheid. Het gebruik van natuurlijk Amerikaans walnoothout geeft de tafel een warme en rijke uitstraling. Door het hout te oliën, wordt de natuurlijke schoonheid van het walnoothout geaccentueerd.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht en duurzaamheid biedt de Janua BC02 Cantina tafel ook flexibiliteit in gebruik. Het kan dienen als eettafel in de eetkamer, als vergadertafel in een zakelijke omgeving of zelfs als een stijlvolle werkplek in een thuiskantoor. De veelzijdigheid van deze tafel maakt het een waardevolle investering die zich aanpast aan verschillende behoeften en interieurstijlen.

De Janua BC02 Cantina tafel van geolied natuurlijk Amerikaans walnoothout is met zijn tijdloze ontwerp en materialen een tafel die zeker een statement zal maken in de ruimte waarin hij wordt geplaatst. Het is een tafel dat niet alleen voldoet aan de eisen van het moderne leven, maar ook een erfstuk kan worden dat generaties lang meegaat.

Meer informatie
MerkJanua
OntwerperHoffmann & Kahleyss
HerkomstDuitsland

Over het merk

JANUA is een Zuid-Duits merk waar met veel liefde voor vakmanschap en oog voor detail mooie moderne meubelen worden gemaakt. Alle producten worden lokaal in de buurt van München gemaakt door ambachtelijke professionals Innovatie en kwaliteit zijn kernwaarden die hoog in het vaandel staan. Door de nuchtere typisch Duitse manier van betrouwbaar zakendoen is het een bedrijf dat prima past in de collectie van Gerritsma Interieur. Je kunt dan ook met een vertrouwd gevoel een Janua tafel bestellen via onze webshop. Mocht je behoefte hebben aan advies, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.