Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Janua S600 tafel geolied vintage eikenhout

Vanaf € 2.523,00

De Janua S600 tafel is een prachtige tafel gemaakt van geolied vintage eikenhout. Met zijn elegante design en hoogwaardige afwerking voegt deze tafel een vleugje tijdloze schoonheid toe aan de ruimte. De Janua S600 tafel is een perfecte keuze voor liefhebbers van stijlvolle en authentieke meubels.

Levertijd 8-10 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Over de Janua S600 tafel geolied vintage eikenhout

De Janua S600 tafel is een prachtige tafel dat de warmte en schoonheid van vintage eikenhout combineert met een tijdloos ontwerp. Met een geoliede afwerking straalt deze tafel een natuurlijke glans uit.

Het gebruik van eikenhout geeft de Janua S600 tafel een solide en duurzame constructie. Bovendien voegt het vintage aspect van het eikenhout karakter toe aan de tafel, waardoor elk exemplaar uniek is.

Naast zijn indrukwekkende uiterlijk biedt de Janua S600 tafel ook veelzijdigheid in gebruik. Met zijn ruime afmetingen is er voldoende ruimte om vrienden en familie te ontvangen voor diners of gezellige bijeenkomsten. Het ontwerp zorgt ervoor dat de tafel jarenlang meegaat, zelfs bij intensief gebruik.

De Janua S600 tafel geolied vintage eikenhout is een meesterwerk van vakmanschap en design. Met zijn duurzame constructie, prachtige geoliede afwerking en veelzijdigheid in gebruik, is deze tafel een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele tafel.

Meer informatie
MerkJanua
OntwerperClaus P. Seipp
HerkomstDuitsland

Over het merk

JANUA is een Zuid-Duits merk waar met veel liefde voor vakmanschap en oog voor detail mooie moderne meubelen worden gemaakt. Alle producten worden lokaal in de buurt van München gemaakt door ambachtelijke professionals Innovatie en kwaliteit zijn kernwaarden die hoog in het vaandel staan. Door de nuchtere typisch Duitse manier van betrouwbaar zakendoen is het een bedrijf dat prima past in de collectie van Gerritsma Interieur. Je kunt dan ook met een vertrouwd gevoel een Janua tafel bestellen via onze webshop. Mocht je behoefte hebben aan advies, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.