Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Janua S600 tafel verkoold eikenhout (100cm breed)

Vanaf € 3.580,00

Dit model staat in onze showroom.

Levertijd 8 weken
Bezorging met eigen team

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Janua S600 eetkamertafel

De Janua S 600 tafel overtuigd door zijn functionele minimalisme; Claus Peter Seipp heeft deze tafel namelijk voor een woon- en werkomgeving ontworpen.

De constructie van de S600 tafel is zeer uitgekiend. Het bladrand is aan alle kanten horizontaal in-gefreesd. Daardoor ontstaat een kleine ruimte tussen blad en onderstel. Een schaduwrandje dat een optisch spel aangaat, zeggen we vaak tegen onze klanten die u voor gingen. Van het dikkere blad is alleen het smalle randje zichtbaar, waardoor de plaat lichter oogt en dat maakt de hele tafel eleganter. Het frame van staal  is samengesteld uit een 40 millimeter vierkante buis in combinatie met een L profiel. De combinatie van een schijnbaar zwevend blad en strakke dunne poten geven deze tafel zijn eigen gezicht. Door de constructie en de materialen die toegepast zijn is de tafel zeer stabiel en bovenal erg duurzaam.

Janua S600 tafel materialen en maten

De Janua S600 tafel is in verschillende maten en houtsoorten leverbaar. Klikt u hier voor een volledig overzicht. Indien u meer informatie wilt over houtsoorten welke niet op de website staan, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer informatie
MerkJanua
OntwerperClaus P. Seipp
HerkomstDuitsland
Materiaal onderstelMetaal

Over het merk

JANUA is een Zuid-Duits merk waar met veel liefde voor vakmanschap en oog voor detail mooie moderne meubelen worden gemaakt. Alle producten worden lokaal in de buurt van München gemaakt door ambachtelijke professionals Innovatie en kwaliteit zijn kernwaarden die hoog in het vaandel staan. Door de nuchtere typisch Duitse manier van betrouwbaar zakendoen is het een bedrijf dat prima past in de collectie van Gerritsma Interieur. Je kunt dan ook met een vertrouwd gevoel een Janua tafel bestellen via onze webshop. Mocht je behoefte hebben aan advies, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.